Black Friday

Nu stiu cati au auzit de Black Friday, eu unul as fi trecut total neinteresat de denumirea asta daca n-ar fi fost frati-miu. Din ce mi-a explicat este un fel de incercare de a molipsi cu drogul cumparaturilor partea masculina a populatiei. De ce?
Pentru ca din cate am inteles de la el, pentru o singura zi emag-ul si alte cateva magazine vor rupe norma in ceea ce priveste reducerile. Am pomenit de emag pentru ca este o firma care nu m-a dezamagit niciodata, nici in ceea ce priveste calitatea nici pretul, prin urmare ideea de a cumpara de la ei la superpreturi a inceput sa-mi intre in minte.
Cum nu sunt genul care sa sparga usa magazinului la 7 dimineata, voi fi genul care va sparge usa site-ului lor, pe la 4-5 dimineata, inainte de culcare. Ca nu strica si la ochiul meu un monitor cat peretele ca sa vad mai bine ce fac in Starcraft.
In ceea ce priveste “sarbatoarea” asta, e o alta treaba copiata de pe la ei. Acolo e folosita de firme ca sa scape repede de produsele din sezonul trecut, la noi e o treaba de fite. Treaba insa din care am si eu de castigat daca gasesc ceva ce o sa-mi placa.

2 Responses

  1. andrei says:

    ce faci ma?
    mi-am dat seama in sfarsit de ce ziceti ca vreau lucruri noi aiurea ca de dimineata am intrat pe EMAG.ro ca sa vad ce mai e de marele “Black Friday” si mi_am dat seama ca nu mai e nimic care sa nu am sau pe care sa nu pot sa inlocuiesc cu ce am 🙂

    cu alte cuvinte am ajuns la vorba ta si a lu radu 🙂 …

Leave a Reply