Despre popi numai de bine

Popii e si ei oameni deci pot sa o dea cu bata in balta omeneste.
E de apreciat pozitia bisericii ortodoxe relativ la religia pe care o reprezinta: ciocu’ mic, cine crede, crede, cine nu, nu.
Fratii nostri de la est insa se dau mai destepti si incearca sa tina pasul cu lumea moderna asemeni unei babe care se imbraca in fusta mini si se machiaza strident ca sa tina pasul cu noua generatie.
Astfel, dupa ce in urma cu ceva timp spunea ca si daca ar exista extraterestrii si pe ei i-ar iubi Dumnezeu pentru ca tot creatia Domnului sunt, acum biserica catolica recidiveaza si ne spune ca data nasterii lui Isus este gresita.
Zau?
Adica in toata povestea lui Isus data nasterii este singurul lucru care nu este la locul lui?

Inca o data, e de respectat pozitia bisericii ortodoxe. In vreme ce biserica catolica se poarta precum o baba care nu isi da seama ca vremea ei a trecut, biserica ortodoxa este asemeni monumentelor pe langa care cei mici trec fara sa stie exact ce reprezinta dar in fata carora se inclina cu respect in amintirea stramosilor lor.

P.S.: cine imi spune de ce citatul din fotografie, care zice ca e din evaghelia lui Marcu, este un fals are o bere de la mine.

One Response

  1. Je says:

    “Îți mai lipsește un singur lucru: du-te și vinde tot ce ai, apoi dă săracilor ceea ce ai obținut în urma vânzării – și vei avea o comoară în ceruri; apoi vino și urmează-Mă!”

Leave a Reply