Plictisitilor

Cei mai incompetenti oameni sunt aia care spun ca viata este plictisitoare sau ca s-au plictisit.
Au trecut ani de zile de cand m-am plictisit ultima oara, nici macar nu cred ca mai cunosc sentimentul. Chiar si atunci cand stau, ma bucur de fiecare moment din acea stare de inactivitate.
Daca ar exista un concurs profesionist de stat degeaba m-as inscrie oricat de mare ar fi taxa de participare pentru ca sunt sigur ca l-as castiga fara probleme.

In cu totul alta ordine de idei nu stiu cum dovleacul masii mi s-a setat profilul de pe youtube in romana. A fost soc si groaza pentru ca n-am fost capabil sa descifrez butoanele si ce vor sa faca. Limba romana pentru programele de pe computer ar trebui interzisa.

Si pentru cei care chiar se plictisesc am cea mai proasta melodie proasta a unor tipi pe care cu mici exceptii chiar i-am apreciat. Ma refer aici si la Puya si la Alex Velea.
Dar melodia asta proasta e chiar proasta.

2 Responses

  1. radu says:

    sunt retardati astia de la google cu limbile. am setat peste tot limba engleza si el imi da peste tot limba romana. de parca nu ar intelege engleza

  2. Victor says:

    Nici astia de la Microsoft nu-s mai breji. Acum tocmai imi spune ca un folder care cantarit cu amanuntul are 400 mb luat in ansamblu are 5 gb.
    …dar macar mi-o spune in engleza. Daca imi spunea in romana n-as fi inteles nici cifrele. : ))

Leave a Reply