Probleme

Sunt in a treia zi de cura de slabire si lucrurile par ca decurg intr-un sens bun. Totul tine de vointa, problema mea in ceea ce priveste curele de slabire fiind aceea ca placandu-mi foarte mult dsa mananc si vointa necesara pentru a renunta la mancare trebuie sa fie mai mare.
Atunci insa cand am ajuns fata in fata cu o oglinda si a trebuit sa recunosc ca toate glumele cu grasi pe care le-am facut vreodata pe seama altora mi se potrivesc mie, mi-am dat seama ca trebuie sa iau masuri.
Am ales sa urmez o cura care l-a facut pe un amic sa slabeasca vreo 20 de kile in 2 luni: cura cu pufuleti. Suna a gluma, asa mi s-a parut si mie, numai el stie saracul cat misto a trebuit sa suporte atunci cand era vazut mancand cantitati industriale de pufuleti, treaba e insa ca dupa doua luni ne-a redus pe toti la tacere.
Am adaptat insa cura asta la necesitatile mele asa ca am adaugat la ea si fructe. De 3 zile nu mananc dincolo de 6 seara decat pufuleti si fructe si da, cred ca articolul asta are ca singur scop sa-mi plang de mila.
Asa insa nu se mai putea, capatasem proprtii planetare.
Sfericel Obezescu va ureaza o zi frumoasa!

3 Responses

Leave a Reply