Problemele nebunilor

E multi nebuni in lumea asta dar statul are grija de toti.
Nu stiu exact ce sunt alea pacanele insa sunt o sursa sigura de tocat bani. Un fel de pitipoanca dar care nu-ti ofera nimic in schimbul banilor.
Nici Nelson Mondialu nu stiu cine este insa combinat cu pacanelele da o combinatie fatala. Iata ce zice cancan.ro:

“Vineri, inainte sa ma duc in club, am oprit la pacanele si in juma de ora am pierdut 380 de milioane, m-a luat cu lesin cand mi-am dat seama. A doua seara, la fel, am pierdut 170 de milioane vechi tot asa, repede. Apoi alti 200 de milioane. Am jucat de fiecare data pe miza maxima, am vrut sa ma duc apoi la Protectia Consumatorului, ca nu au vrut sa-mi dea nicio mana, nimic. Dar m-am lasat, gata, fara sa ma blestem, pe cuvintul meu de barbat, nu mai joc decat la ruleta de acum inainte!”, ne-a spus Nelson.

Cea mai suparata a fost, ca de fiecare data, sotia lui Nelson, Liana. “A fost suparata, dar ii trece, ca asta e pierdere mica fata de acum 5-6 ani, cand am pierdut la cazinou doua apartamente in 6 luni”, ne-a mai spus interlopul.

Nu e demn de admirat statul roman care se ingrijeste cu cea mai mare atentie ca nebunul sa nu fie viazitat de Fisc? Sa mai spuna cineva ca protectia sociala este la pamant.

Leave a Reply