Iphone de 302 dolari!

Lumea asta e o gluma maxima.
Cred ca toti stiu ca iPhone este o titulatiura ce apartine Apple. Ei bine, nu si in Brazilia.
Citez:

Apple va pierde marca iPhone în Brazilia, după ce dreptul grupului american asupra brandului a fost contestat de o companie locală care a înregistrat denumirea încă din 2000, iar în luna decembrie a anului trecut a lansat o gamă de telefoane Android sub numele “iphone”.

“Compania braziliană IGB Electronics urmează să obţină o decizie favorabilă din partea autorităţilor de reglementare a drepturilor de autor, a declarat o sursă apropiată situaţiei pentru Reuters, scrie portalul Tech Crunch.

Decizia autorităţii de reglementare va fi anunţată la 13 februarie, dată după care Apple o va putea contesta.

IGB Electronics deţine drepturile asupra mărcii din 2000, cu mult înainte ca Apple să înceapă să folosească termenul, însă linia de telefoane Android cu numele “iphone” a fost lansată abia la sfârşitul anului trecut.

Telefonul “iphone” se vinde cu 599 de reali (302 dolari). Compania a arătat, înainte de apariţia informaţiei că va avea parte de o decizie favorabilă, că este dispusă să discute vânzarea drepturilor asupra mărcii către Apple.”

Poti sa faci bani maximi daca inregistrezi un astfel de nume. Avand in vedere ca si Apple face bani nesimtiti la ce preturi are pentru produse, as spune ca hotul s-a intalnit cu hotul si si-a cam luat teapa.

P.S.: in poza e cea mai tare gluma pe care am intalnit-o in ultimul timp.

Leave a Reply