The Heart of the Swarm day

Prolog
A inceput cand Cristi mi-a spus ca exista o lansare oficiala a Starcraft II: Heart of The Sworm in Romania, la Media Galaxy. Fiind liber am zis sa merg, mai mult din curiozitate, oricum nu aveam ce pierde. Ii spun lui Radu care trambiteaza mai departe spre Andrei.
Aici incepe comedia. Zeci de mesaje primite, vreo zece date, din cauza ca omul e in clasa a 7-a si nu primea acceptul de la stapani sa mearga. In cele din urma, dupa teme facute anticipat si rugaminti fierbinti, a primit si el aprobarea.

Felul principal
Ce a fost acolo depaseste orice imaginatie. Stiam ca-s niste premii dar nu le luasem in calcul. Erau peste o suta de oameni, premiile vreo 20 iar eu n-am fost niciodata norocos la tragerile astea la sorti. De aceea este uimitor faptul ca am castigat cam tot ce putea fi de castigat.
Am fost ales printre cei 8 norocosi care se bateau in meciuri directe pentru premii jmechere. Ce e cu adevarat senzational e faptul ca si Radu si Cristi au fost trasi la sorti. Care erau sansele, probabilistic vorbind? Din pacate pentru ei insa, eu am fost singurul castigator, fapt pentru care Radu vrea o revansa urgenta.
Andrei a castigat si el un joc moca la tombola, amuzant este ca am mai castigat si eu unul, ceea ce practic bate cu mult orice castig pe care l-am realizat vreodata in viata mea.

Concluzie
M-am intors de acolo cu doua jocuri originale castigate moca, unul dintre ele editie de colectie, cu un mouse de jde milioane din ce am inteles, cu poster si cu tricou. Am facut poze pentru revistele si siteurile de specialitate, poze cu care nu voi ezita sa ma laud in conditiile in care le voi depista pe net.
Una peste alta o zi foarte interesanta, Starcraftul m-a rasplatit cu varf si indesat pentru ca ii sunt fidel de atatia ani. Dovada ca acum e 4 dimineata si n-am de gand sa ma culc pentru ca nu am terminat inca misiunile.

Zerglings all the way, baby!

5 Responses

Leave a Reply