Joaca de-a presa

Prea este un instrument amuzanto-diabolic care poate transforma o stire banala intr-o catastrofa de proprtii apocaliptice. Uite cazul asta.
Cum?
1) Se ia o stire banala, fumata de mult, aceea ca exista oameni de stiinta care incearca readucerea la viata a unor specii de animale disparute. O chestie normala, un pas banal in evolutia stiintei.
2) Se cauta un titlu apocaliptic. In cazul de fata “Joaca de-a Dumnezeu. Experimentul controversat care face posibilă ÎNVIEREA”. Puii mei, in titlul asta putea sa inlocuiasca “experiment” cu “pilula” si ar fi putut la fel de bine sa vorbeasca despre Viagra.
3) Se trece lejer peste partea stiintifica, cea cu adevarat interesanta, si se ajunge la latura asa-zis morala. Bineinteles ca-i adus si Dumnezeu in discutie desi nu stiu sa scrie pe undeva prin Biblie ceva de genul: omul n-are voie sa aduca la viata animale moarte”. Mai arunca o vorba si despre dinozauri si astfel reuseste sa creeze omului primitiv impresia ca a doua zi atunci cand va iesi din casa va da nas in nas cu un Tiranosaurus Rex calarit de Dumnezeu care a venit sa pedepseasca lumea pentru ca oamenii au indraznit sa se joace de-a…El.
Si toata harababura asta fara sens din cauza ca in ultimul timp nimeni n-a mai divortat de nimeni.

Leave a Reply