Timpul

E singurul cu care am o problema in momentul de fata. Trece prea repede, am realizat cu groaza ca atunci cand voi mai fi trait pe atat cat am trait pana acum voi fi batran.
Am auzit multa lume spunand ca in viata trebuie sa-ti faci multe amintiri pe care sa le retraiesti cu bucurie la batranete. Ca un tip care refuza cu incapatanare sa traiasca in trecut nu am cum sa fiu de acord cu asa ceva. Nu ma vad batran si aducandu-mi aminte de tinerete, ma vad batran si traindu-mi viata cu tot aceeasi intensitate cu care am trait si tineretea. Am nenumarate amintiri frumoase, incerc insa pe cat posibil sa nu-mi aduc aminte de ele. Melancolia este unul dintre inamicii mei.
Traiesc in prezent incerc sa fac fiecare moment frumos.
M-au intrebat mai multi ce gasesc atat de interesant la Starcraft, joc care imi ocupa parte insemnata din timpul liber. Raspunsul ar fi ca jocul asta imi ofera senzatii pe care nu le-am mai trait decat atunci cand mi-am dat drumul pe partie cu schiurile fara sa stiu sa franez, cand depaseam 100 la ora cu vechea mea Dacie sau cand imi depasesc limitele fizice atunci cand alerg in parc. Dupa un joc intens de Starcraft ma trezesc cu pulsul 300, mainile amortite si cu corpul plin de adrenalina.
Asa vad eu cele mai frumoase momente din viata. Atunci cand inima iti bate sa-ti iasa din piept, sangele nu-ti mai ajunge in zonele periferice si lupti cu toata fiinta sa incerci sa detii controlul.
Ca atunci cand esti indragostit.
Iar in ceea ce priveste batranetea, am vazut ca exista alternative de a o ocoli. Mi-am dat seama de asta cand alergam in parc si din urma m-a ajuns si m-a depasit fara probleme un tip cam pe la 60 de ani intr-o forma fizica fabuloasa. Batranetea nu este un factor fizic, este ceva ce tine de psihic.

P.S.: E cea mai tare melodie romaneasca (da, stiu ca-s moldoveni) din ultimii ani.

Hardcore moldovenesc. Epic!

Leave a Reply