Revenire

In ceea ce priveste cartile, am pastrat un loc in mintea mea pentru ceea ce n-am inteles sau nu mi-a placut. Am inteles ca sunt oameni mult mai destepti si mai trecuti prin viata ca mine, de aceea daca o carte nu mi-a placut sau nu i-am inteles rostul n-am catalogat-o ca proasta. Doar am pus-o deoparte, poate candva ii va veni timpul.

O astfel de carte este “Muntele vrajit” de Thomas Mann. N-am inteles-o la vremea respectiva. Pe masura ce inaintez in varsta mi se pare din ce in ce mai buna. In ritmul asta, in cativa ani mi se va parea geniala.

Cred ca lucrul de care sunt cel mai fericit este ca am ajuns exact ceea ce imi doream cand eram mai tanar. Nu regret nimic, aproape nimic nu ma mai supara, lumea asta este prea mica sa ma poata afecta in vreun fel. Viata-i frumoasa si din ce in ce mai scurta asa ca de-abia am timp sa fiu fericit, daramite sa fiu suparat.

5 Responses

 1. Tree3 says:

  “Viata-i frumoasa si din ce in ce mai scurta asa ca de-abia am timp sa fiu fericit, daramite sa fiu suparat.” – Foarte adevarat si bine spus 🙂

  • Victor says:

   Andreea…..nici daca as avea 3 vieti n-as putea face tot ce mi-as dori sa fac. Una dintre ele sigur mi-as petrece-o stand de vorba cu tine.

   • Diana says:

    Vroiam doar sa zic “Wow Victor, WOW!” . Cred ca nu am mai auzit un compliment asa frumos de cand…uhm. Cred ca nu am mai auzit un compliment asa frumos niciodata 🙂 Please write a book.

    • Victor says:

     :)))))
     Nu e un compliment, e un fel de dorinta. Lipsa de timp ma sufoca.
     Cat despre carte, cred ca omenirea oricum a cam spus in cuvinte tot ce se putea spune. 🙂

Leave a Reply