Cum am devenit scriitor

E…da. Pot spune ca a fost unul dintre cela mai mari socuri tocmai pentru ca a venit intr-o perioada calma si linistita. Si pentru ca a fost frumos. Era un timp, candva demult, cand dupa perioadele linistite urmau intotdeauna lucruri urate. Ma obisnuisem, asa era viata.

Cu socurile frumoase nu sunt obisnuit.

La fel ca atunci m-am retars in Pink Floyd si in scris pana imi revin si imi dau seama ce se intampla. E frumos si asta m-a derutat. Lucrurile rele stiu cum sa le iau, cu astea frumoase nu m-am obisnuit.

De azi sunt scriitor si asta numai din cauza mamei. N-am crezut niciodata ca ceea ce am scris aici va ramane vreodata salvat, cu atat mai mult tiparit. M-am gandit la un moment dat ca ar fi frumos sa ramana undeva dar n-am avut niciodata rabdarea sa le salvez, mi-am zis ca totul face parte din mine iar gandurile puse pe hartie de asemenea. Iar acum mama mi-a facut cadou o carte pe care nici macar n-am stiut ca am scris-o, intr-un moment in care nici nu mai stiam ca mai scriu.

10 Responses

 1. Ciprian says:

  Felicitari Victor , sper din suflet sa pun si eu mana pe prima ta carte , chiar astazi cand eram la munca in pauza de masa si am vazut pe facebook frumosul cadou pe care l-ai primit , m-am gandit … de ce oare nu te apuci de scris mai in serios , dar acum imi dau seama ca deja te-ai gandit si tu la asta si sunt convins ca o sa iasa ceva foarte bun pe viitor , succes in continuare

  P.S sper sa mai ai / avem timp si de Starcraft

  • Victor says:

   Totul a fost o surpriza a mamei, Cipri, a tinut totul in secret. N-am stiut nimic pana nu mi-a pus cartile pe masa. :)))
   O sa-ti dau si tie o carte….de-abia astept sa-l invatam pe Mihaita sa joace Starcraft. :))))

 2. Ciprian says:

  absolut superb , am fost foarte impresionat de idee si de gest , sa te bucuri de asa familie cat de mult poti ,….. chiar si de Radu :))

 3. Luiza-Maria says:

  Felicitari! Bucuria pare a se fi asezat foarte confortabil la mine si n-am de gand s-o alung! Iti multumesc ca existi, iti multumesc ca ai un asa frate, va multumesc pentru relatia pe care o aveti tu cu Radu!
  … s-au terminat investigatiile. Au dat azi anunt la ,,Stirea zilei”: sunteti frati!

Leave a Reply