Cum o sa devin tradator

Am zis ca voi lasa la o parte politica, deja am scris prea mult despre un subiect care ma intereseaza prea putin. Facebook-ul insa mi-a dat prilejul unui nou articol, sper ca de data asta e ultimul.

Facebook-ul meu e efectiv ros-albastru. Spamul electoral e in floare. Pe ala albastru l-am potolit totusi de acum cateva zile cand le-am spus sa ma ocoleasca cu mesajele si, culmea, m-au inteles.

Ala rosu insa a continuat si este extrem de agresiv. Asa ca azi de dimineata pun un comentariu la o poza sheruita de o prietena (fosta colega de generala cica) de pe pagina lui Ponta in care imi exprim uimirea in legatura cu agresivitatea cu care este promovat hotul pesedist.
Urmeaza o discutie privata cu respectiva, discutie prea amuzanta ca sa n-o redau mai jos:
x: Buna ziua Victor
In primul rand ai cel putin respect fata de mine , o fosta colega de scoala
Daca nu-ti convine este simplu :fa abstractie!
Victor: E lipsa de bun simt deja. N-am mai votat de 8 ani dar o sa ma duc sa votez Iohannis doar pentru ca m-am saturat de atatea reclame cu Ponta
x: Este alegerea ta! Nu esti iubitor de tara! Te rog sa nu mai contactezi!

O concluzie este ca dragostea de tara inseamna pentru unii dragostea pentru Ponta. Ceea ce se incadreaza perfect in registrul tragi-comic.

A doua concluzie este ca maine ma voi duce la vot numai ca sa stiu ca prin votul meu voi anula votul unui fanatic pesedist. Pana mea, daca dragostea pentru tara este acelasi lucru ca dragostea pentru PSD inseamna ca eu am fost dintotdeauna un tradator.

3 Responses

 1. Ciprian says:

  OMG , stiu si sunt foarte constient cat de mare este prostia la unii oameni dar nu incetez sa ma minunez cum acesti oameni exceleaza in prostie , efectiv se intrec sa vada care este mai prost , adica dragostea de tara inseamna sa votez cu ponta sau cu psd ( nici nu merita sa-i scriu numele cu litera mare ) , greu greu cu boii mici la deal

  • Victor says:

   Se spune ca fiecare societate are politicienii pe care ii merita. Cu astfel de oameni nu-i de mirare ca avem politicienii pe care-i avem.

 2. Ciprian says:

  foarte adevarate aceste vorbe , la noi in tara mai trebuie sa treaca cativa ani , sa se mai curete din generatiile de batrani care momentan voteaza cu ala care da mai multe pungi de plastic si galeti pline cu aer sau foarte multe minciuni

Leave a Reply