Kriptonita

E greu de inteles cum functioneaza mintea umana si singurul lucru cert este ca nu voi ajunge vreodata sa o cunosc perfect. Atunci cand ani de zile esti pe deplin stapan pe propriile sentimente, emotii si instincte te crezi atotputernic pe propria minte si nimic nu te mai poate invinge. Un Superman.

Fiecare Superman are insa kriptonita lui iar ea poate lovi oricand.

Poti sa mergi linistit la treburile tale, sa iei metroul intr-o zi oarecare, cu ganduri oarecare, inconjurat de o lume oarecare. Metroul sa opreasca intr-o statie oarecare, usile sa se deschida si intamplator sa dai peste cei mai frumosi ochi pe care i-ai vazut vreodata.

Asta e kriptonita mea si nu stiu altii cum sunt dar eu il inteleg atat de bine pe Superman cand ramane neputincios in fata ei.

Raman neputincios iar mintea mea perfect structurata si aranjata se evapora ca si cum n-ar fi fost vreodata. Incerc sa gasesc un punct solid de care sa ma agat, ceva care sa-mi readuca ratiunea in simtire. Imi este imposibil si realizez prea tarziu ca, desi a trecut mult timp de cand s-a intamplat ultima data, inca nu am reparat problema. Inca exista ochi in lumea asta care ma lasa fara puteri.

Ideea ca kriptonita mea cu ochii verzi si 4 sacose grele in mana ar putea sa dispara pentru totdeauna ma face sa intru intr-o stare de panica instantanee, faptul ca as putea sa pierd momentul ma face sa alerg in lichidul gandurilor mele fara sa gasesc vreo solutie. Nu inteleg cum unei asemenea fiinte i se permite sa care ceva, orice. Ar trebui sa fie o regina iar intreaga omenire sa-i asculte ordinele.

Asemeni, vechilor cavaleri, imi vine sa asez un genunchi in pamant si sa-i spun: “Fii regina mea!”
Pe gura iese in schimb: “Pot sa te ajut cu sacosele?”

3 Responses

  1. Ciprian says:

    Victor i am speechless , unele dintre cele mai frumoase cuvinte sentimente si trairi pe care am avut onoarea sa le citesc in special ca vin din partea unui cunoscut foarte drag mie si da ma refer la tine , absolut superb si nu pot sa spun decat ca nu este cazul sa te gandesti la faptul ca ai putea sa pierzi momentul , just stay sharp and dont’t ignore that moment …. dar sunt si foarte convins ca va fii un moment pe care nu-l vei putea ignora , just don’t give up

  2. Ciprian says:

    Inca ceva , asemena lui superman sunt sigur ca ai sa gasesti puterea sa lupti impotriva kriptonitei tale ….”and you will prevail”

Leave a Reply