Da da da

Pentru Radu si toti invidiosii, uitati dovada ca burtica e sanatoasa.

Am stiut eu de mult timp ca sunteti invidiosi, acum am si motivul. Va e greu sa fiti la fel de sanatosi ca mine si de aceea priviti cu invidie la burtica mea.

Ma gandesc special pentru voi sa tin cursuri de ingrasare, sa va invat cum se mananca, poate intr-o zi, dupa mult antrenament si eforturi de vointa, o sa ajungeti si voi ca mine.

Privind lucrurile un pic serios, am impresia ca americanii ar face orice numai sa se autoconvinga ca e ok sa fii obez. Ba ca obezitatea e chestie genetica, acum ca de fapt e si sanatoasa, ar face orice numai sa ascunda problemele. Teoria mea e ca guvernul american isi doreste o populatie obeza pentru ca aceasta sa nu poata iesi in strada sa se revolte. Ca la cum merge economia lor…

Serios vorbind, cred ca articolul se refera la generatia asta noua, ca arata toti ca niste somalezi albi. Pe vremea mea, cand nu erau computere si de-abia se inventase televiziunea prin cablu, joaca se facea afara. Aveam tot timpul genunchii juliti, furam fructe pe care le mancam fara sa le spalam si tot asa. Acum ei se joaca la calculator si din cauza asta e normal ca toti sa fie anemici si palizi. Desi am auzit multe pareri in acest sens, nu cred ca e vina lor, nici a parintilor. Si generatiile mai vechi daca ar fi avut tentatia computerului ar fi facut la fel. Pur si simplu astea sunt vremurile.

2 Responses

  1. Ciprian says:

    :))) , de curand am vazut un stand up comedy in care un tip facea misto de faza asta cu obezitatea pe principul ca este o boala genetica sau ceva de genul asta , oricum ideea era ca este ok si incerca sa explice in felul urmator toata faza , ”ma duc la doctor si imi spune ca sunt obez dupa care ma simt obligat sa-mi sun fosta prietena si sa-i spun : mi-a spus doctorul ca sunt obez , tinand cont ca am facut sex este posibil sa fi luat si tu obezitate ” :)))))

Leave a Reply