Despre muzica

Am fost azi la un concert de muzica de cor (corala?). Sunt atat de paralel cu genul asta de muzica incat nici macar nu stiu cum se numeste. Sunt deschis insa la nou in ceea ce priveste muzica asa ca incerc chestii atunci cand am ocazia.

Treaba e ciudata. Mi-a placut mult si m-as mai duce oricand la un asemenea concert. N-as asculta insa niciodata asa ceva acasa.

Uitandu-ma in urma, nici macar nu stiu sa spun exact ce mi-a placut si de ce recomand tuturor sa se duca la asemenea concerte. Patesc asa de fiecare data. Mi-a placut ca a fost frumos, e singurul lucru pe care l-as putea spune. E despre felul in care muzica rezoneaza cu ceva din interior, cu felul in care zbarleste pielea. Am simtit asta acolo.

P.S.: dupa cum spuneam, acasa nu pot sa ascult muzica de cor. De aceea am pus o melodie pe care pot sa o ascult acasa. ;))

2 Responses

  1. Ciprian says:

    Cred ca inteleg cum te-ai simtit sau cum te simti cand vine vorba de muzica de cor sau alt gen care se comporta la fel , adica iti place acolo la concert but no fucking way at home 🙂 , am intampinat si eu cateva situatii asemanatoare dar nu la un concert de cor pentru ca nu am fost niciodata la unul , dar ce vreau eu sa spun este urmatoarea faza , intr-o seara eram in vizita la niste prieteni si ne uitam la ramanii au talent unde venisera un cor sa-si prezinte numarul ,au inceput sa cante si ……. sala era in extaz juriul in picioare si prietenii nostri cam la fel , erau cu piele de gaina si toate cele , in acelasi timp eu si Mirela ne uitam unul la altul si ne intrebam wtf is wrong ?? , dupa care prietenii nostri ne vad si ne intreaba daca nu ne-a placut , noi am raspuns simplu ca nu am fost imresionati si nici nu intelegeam de ce ei erau , dupa care m-a intrebat daca am fost la un concert de cor live , dupa cum ziceam nu am fost iar ei da si de acolo si entuziasul pe care-l imparaseau cu cei din sala si juriu , pentru ca ei au fost la un conmcert de cor live cand corul de la tv a inceput sa cante si-au adus aminte cat de frumos este live si cat de frumos a fost la concertul la care au fost ei , prin urmare si ei ne-au recomandat sa mergem la un concert de cor …. maybe someday 🙂

    • Victor says:

      Da, exact despre asta e vorba. Pune-ma sa ascult acasa astfel de muzica si nu voi rezista nici 10 secunde. Du-ma la un concert si pot sta si 10 ore. 🙂

Leave a Reply