Piratebay

Candva in viitor atunci cand intreaga omenire va fi supertehnologizata povestea siteurilor de torenti va fi transmisa la fel cum sunt transmise acum povestile cu haiduci, cu cei care furau de la bogati ca sa dea saracilor. Comparatia nu mi se pare exagerata, consider ca este pe deplin meritata.

Recunosc ca nu treceam prea des pe acolo, filelist in general imi oferea tot ce aveam nevoie la o viteza mult superioara. Cateodata insa nu era suficient si atunci gaseam pe piratebay ceea ce aveam nevoie. De aceea pot spune ca-i simt lipsa.

La fel ca toate lucrurile care au devenit ceva obisnuit in viata mea, imi dau seama de importanta lui doar acum cand nu mai e.

A mai ramas filelist.

2 Responses

 1. Ciprian says:

  Foarte adevarat este Victor ce spui tu , sa speram ca fillelist o sa mai uplodeze la ei pe site si meciurile de SC2 din GSL , in rest nu am ce sa le reprosez , filelist mi-a oferit tot timpul tot ce am avut nevoie in materie de filme si jocuri .

  Mai este si Isohunt care acum incearca sa adune fostii utilizatori Piratebay

  Acesta este mesajul de intampinare pe prima pagina a celor de la Isohunt :

  Dear IsoHunters and PirateBay users!

  As you all probably know, the beloved Pirate bay website is gone for now. It will be missed. It will be always remembered as the pilgrim of Freedom and possibilities on the Web. It’s the symbol for a whole generation of the internet users.

  In it’s honor we are making oldpiratebay.org search. We, the Isohunt.to team, copied the base of the PirateBay in order to save it to the generations of users. Nothing will be forgotten.
  Keep on believing, keep on sharing!!

  • Victor says:

   Am gasit si eu adresa de care zici tu, mai e si thepiratebay.cr in care au salvat cam aceleasi chestii 🙂
   De pe piratebay imi luam GSL-ul, de fapt era singurul lucru pentru care il foloseam. Sa vedem cum duc mai departe treaba astia micii.

Leave a Reply