La multi ani!

A fost un an cu bune si cu rele, ca orice an. La fel si eu, am fost cu bune si cu rele. Poate mai mult rau decat bun dar viata are ciclicitatea ei si dupa perioade de cautare a binelui urmeaza natural dorinta de a explora si latura cealalta. Una peste alta, sunt lucruri despre care daca as incepe sa scriu probabil ca as umple zeci de pagini asa ca prefer sa ma abtin. Sa fiu plictisitor e ceea ce urasc.

E un obicei pe care il respect de cate ori imi aduc aminte, sa pun la sfarsit de an vechi si inceput de an nou o melodie care face parte din mine. Serialul din care provine este si el genial, am ales insa melodia pentru ea insasi, pentru faptul ca din cand in cand ma surprind fredonand-o.

P.S.: Cred ca o sa incep inca o traditie, aceea de a pune la fiecare sfarsit de an o fotografie facuta in anul respectiv. In felul acesta in viitor voi avea o melodie si o fotografie ca puncte de reper ale evolutiei mele.

4 Responses

  1. Ciprian says:

    La Multi Ani Victor si multa sanatate , misto melodia , filmul nu l-am vazut .
    Este foarte misto ideea ta cu poza si melodia , peste cativa ani o sa fie interesant sa privesti putin in urma

  2. Andrei says:

    Deci nu mi-am putut scoate melodia asta din cap un an sau cat e de cand am vazut serialul si acum o sa ma tina inca un an cred :))) Ty. gj.

Leave a Reply