Cu oameni frumosi

Sunt atat de nesocial incat week-end-ul asta cand am fost la Brasov la botezul lui Mitza am realizat ca au trecut vreo 10 ani de cand am luat parte ultima oara la asa ceva si ca toate hainele mele de “gala” au ramas mici.
Nu joc prea des fotbal dar stiu sa driblez adunarile oficiale. M-am obisnuit sa fac numai ce vreau (nu zic ca-i intotdeauna bine) iar aglomerarile de oameni soldate cu muzica tare si multe discutii de complezenta nu reprezinta ceva care sa ma atraga in vreun fel.

Cu Cipri si cu Mire insa e altceva. M-au fascinat si inca ma fascineaza felul lor de a fi si pot spune ca sunt un exemplu pentru mine. Exemplu de oameni frumosi, asa cum ar trebui sa fie oamenii. M-am simtit minunat, la fel cum a fost de cate ori i-am vizitat si le doresc sa fie fericiti si tot binele din lume.

3 Responses

  1. Anonymous says:

    Victor , iti multumim din suflet pentru cuvintele spuse , sunt mult prea frumoase incat nu imi vine sa cred ce citesc , nu am cuvinte suficiente in vocabular sa-mi exprim fericirea pentru faptul ca am avut alaturi de noi asemenea persoane si ca avem in continuare , de multe ori ma intreb ce am facut sa merit asa prieteni buni si incerc sa fiu recunoscator pentru asta ( stiu ca nu reusesc mereu ) , nu pot sa scriu decat un simplu si sincer MULTUMESC , MULTUMESC pentru ca faceti parte din viata noastra , abea asteptam sa ne vedem si sa pierdem timpul impreuna , as putea sa umplu multe coli albe despre felul in care ma simt cand ne vedem si cum ne petrecem timpul , ma bucur nespus de mult ca v-ati simtit bine si astept cu nerabdare sa ne revedem , multumesc inca o data pentru absolut tot .

    As vrea sa mai precizez faptul ca nu noi …..voi sunteti niste persoane frumoase si ma fascinati . Tot respectul din lume pentru voi .

    Hainele de gala sunt overrated , chiar nu imi pasa de ele , chiar nu alea conteaza.

  2. Ciprian says:

    As putea sa mai scriu multe lucruri dar nu vreau sa devin plictisitor sau in orice alt fel , vroiam sa-ti mai multumesc si pentru cartea ta Gandurile Mele , carte care este mult prea frumoasa si a fost creata intr-un mod foarte placut de catre niste persoane foarte epice .

Leave a Reply