Limite

A inceput de la a mi se spune ca am intrecut limita cu glumele. Pe urma am stat sa ma gandesc unde e limita asta. Se poate ca si umorul sa se supuna acelei definitii a libertatii care spune ca libertatea mea se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt.
Umorul e insa un pic mai dubios pentru ca daca fac caterinca de ceva ce tu consideri serios asta nu inseamna ca iti invadez spatiul personal ci ca nu ne sincronizam in ceea ce priveste acel aspect.
Asta m-a dus la tipul din clipul de mai jos si m-a facut sa ma gandesc ca daca facea caterinca de Alah in loc de Isus nebunii aia il omorau pe el in locul ziarului ala anonim.

Umorul e ceva special si ar trebui sa i se acorde imunitate sociala. Daca e de buna calitate atunci ar trebui sa nu aiba subiecte tabu, pe care societatea sa i le interzica. Cred ca niste oameni suficient de inteligenti pot rade de orice atunci cand umorul este bine intentionat.

Tipul asta a depasit cu muuuult orice limita in cantecul asta. Mie mi se pare genial, genial, GENIAL si un exemplu perfect despre cum umorul de calitate te poate face sa razi chiar daca are un subiect…sfant.

Leave a Reply