Dubios

Lucruri dubioase mi se intampla in ultimul timp, partea buna e ca sunt de bine.

1) Asa cum am spus acum cateva zile, mi s-a reparat singur mouse-ul care avea nisip sub el. E adevarat si ca tot singur se stricase insa nu e neaparat relevant. Lucrurile uneori se strica, mai rar insa se si repara singure.

2) Computerul meu vechi de 3 ani jumate a inceput sa functioneze mai bine, fara sa-i fac nimic. In mijlocul unui joc s-a decis singur ca trebuie sa imi procure o imagine mult mai clara asa ca a facut-o. Si o tot face.

3) Glezna mea nu mai scartaie. Am o glezna care scartaia de mai bine de 10 ani, atunci cand m-am decis de doua ori la rand ca trebuie sa o scrantesc la baschet. Ma obisnuisem cu ea asa, mai ales ca nu ma deranja cu nimic. Doar cand ma duceam la baie in mijlocul noptii se auzea de parca trageam un lant dupa mine, atat.
Azi ma duceam spre bucatarie cand mi-am dat seama ca e ceva ciudat. Avand o problema (cred ca as putea sa-i spun chiar teama) de liniste mi-am dat seama repede ca problema era ca nu se mai auzea nimic. Glezna mea s-a reparat de la sine.

Avand in vedere aceste 3 mici miracole eu nu stiu exact ce sa cred. As merge pe ideea ca am fost baiat bun si Dumnezeu ma rasplateste pentru asta dar cred ca stim cu totii ca numai baiat bun nu sunt.
Ceva dubios se intampla si sunt curios spre ce va duce.

4 Responses

  1. Ciprian says:

    foarte tare cu aceste mici minuni ale tale , dar vezi cum faci sa-ti iei nisipul de sub mouse inapoi , nu stiu cum dar cand a disparut de la tine a aparut la mine :))), pe bune dupa ce am citit articolul tau legat de nisip sub mouse chiar ma gandeam ca eu nu am avut aceasta problema , cel putin nu persista atat de mult ca la tine , ei uite ca acum o am :))))

  2. Ciprian says:

    si eu sper 🙂 , patesc asta de cand mi-am schimbat mouseul cu ala vechi nu aveam treaba ,plus ca la biroul meu eu nu am avut nevoie sa folosesc mouse pad vreodata , poate este timpul sa-mi iau un mouse pad , cu toate ca tu ai mouse pad , asa ca nu cred ca o sa rezolve problema , prin urmare astept sa se rezolve de la sine :))

Leave a Reply