Femei la volan

Merg uneori pe strada si am parte de intamplari care ar bate orice film de comedie.

O tipa intr-un Matiz. Tipa la vreo 40-50 de ani si minim 200kg, detalii oarecum relevante in desfasurarea intamplarii.
Se opreste in dreptul meu pe strada. Intorc privirea instinctiv. Nu avea nicio treaba cu mine ci cu spatiul liber de pe trotuar.
Intre ea si el (spatiul liber) era o bordura din asta re re pusa de Videanu si de Oprescu, adica o diferenta de nivel de vreo 30cm. Matizul daca are si un hipopotam in el nu are garda la sol mai mare de 10cm. Deci o diferenta catastrofala de vreo 20cm.

Momente de tensiune maxima, aproape ca simt mirosul de rotite arse care se invart in capul ei. In cele din urma, dupa 10 secunde de gandire, face exact ceea ce ma asteptam sa faca, adica exact ce n-ar fi facut oricine are 2 neuroni in cap.

Ambaleaza motorul Matizului la maxim si demareaza aproape perpendicular pe bordura.
Se aude un zgomot puternic de coliziune, bara Matizului cade la datorie creand astfel rampa necesara pentru ca masina sa poata urca pe trotuar.
Misiune indeplinita!

Am plecat razand ca prostul singur. Sa fiu sincer, regret un pic ca n-am ramas sa-i vad reactia si pe cine injura pentru lipsa ei de creier.

Si mai interesant e ca nu e prima data cand sunt martorul unei asemenea intamplari, si data trecuta tot un Matiz fiind personajul principal in poveste. Probabil posesorii de Matiz au un complex de inferioritate si nu vor sa accepte ca masina lor este pur si simplu prea scunda pentru niste borduri atat de mari.

4 Responses

Leave a Reply