Jocuri moderne

Imi da Radu un link catre un joc.

“De cand instalez eu ce-mi da Radu?” te vei intreba pe buna dreptate.
In general nu o fac dar de data asta erau sani mari si tipe semidezbracate. Deci l-am ascultat pentru ca argumente solide.

Apas butonul de instalare, setez ce era de instalat si incepe:

1) downloading files
Normal

2) checking downloaded files
Da’ ce, ba, esti mos, tre sa verifici sa nu fi uitat ceva?

3) installing files
Pe vremea mea, cand dinozaurii mai alergau inca liberi pe Pamant, punctele 1 si 3 erau unul si acelasi iar punctul 2 nu exista.
Daca as transpune treaba asta intr-o activitate curenta, ar insemna sa-ti povesteasca cineva o operatiune banala ca legatul sireturilor in vreo 5 pagini.

Termina de instalat. Ma joooooooccc!!!!!
Nu.

4) installing other programs
wtf!
Aparent daca vreau sa joc un joc trebuie sa descarc si majoretele care trebuie sa motiveze jocul sa functioneze. O idee destul de buna totusi ca nu ma mai pune pe mine sa alerg dupa ele. Numai ca:

5) Dupa ce termin de instalat programele auxiliare imi spune ca trebuie sa restartez PC-ul ca sa se instaleze complet. Deci primesc variantele:
“Restart now” sau “Restart later”

“Restart later” ca nu vreau sa ma joc acum.
Raspuns:
“Windows will restart in less than 1 minute.”
Iti bati joc de mine? De ce pana mea ma mai intrebi daca am de ales intre a-l restarta acum sau peste un minut?

Se restarteaza, intru in joc. PC-ul ma anunta: “sefu’, vezi ca eu mor”. Cu ultima suflare imi pune in fata o imagine si inteleg motivul decesului. Jocul avea setata by default rezolutie de 5 miliarde cu toate detaliile pe ultra giga high.
Ca o comparatie pentru non-gameri, e ca si cum ai forta o Dacie sa goneasca precum un Ferrari.

In cele din urma am instalat jocul si chiar functioneaza. Nu inteleg de ce un joc original se instaleaza mai greu decat unul piratat. Nu ca as fi instalat vreodata un joc piratat, desigur. :)))

Leave a Reply