Sexy politica

In curand astia or sa transmita stirile din inchisoare.

Nu din cauza televiziunilor, desi arestarile au lovit si pe patronii acestor institutii, ci din cauza ca toti aia pe care ii gaseai la stiri in urma cu 2-3 ani sunt acum fie inchisi fie in drum spre a fi inchisi.
Unii ar spune ca asta inseamna ca justitia isi face treaba, eu sunt insa de alta parere. Eu l-as numi circuitul coruptilor in societate.
Unii fura cu disperare cat pot, timpul lor trece, altii le ia locul. Daca au noroc scapa, daca nu, fac 2-3 ani de inchisoare, un risc asumat. Cei noi fura si ei cat pot pana vin altii sa le ia si lor locul.
Si tot asa.

Ca sa nu mai vad doar porci grasi la stiri, nu s-ar putea mai bine ca fiecare om politic sa fie reprezentat de o tipa sexy? Cum fac aia la PRO TV reconstituirile accidentelor si crimelor, asa sa faca si pentru stirile politice, inlocuind politicienii cu fotomodele. Ca m-am saturat sa-i vad pe Vanghelie si pe toti grasii aia si la tv si in ziare si peste tot. Zice si CNA-ul ca excesul de grasime face rau, ce pana mea.

Ca tot adusei vorba de Vanghelie, eu cred ca ar trebui sa fie eliberat. Face parte din ideea mea ca umorului ar trebui sa i se permita orice. Omul ala m-a facut sa rad de prea multe ori.
Care este.

Leave a Reply