Prioritati

Ma suna un tovaras:
– Salut, ma! Iesi diseara sa vedem meciul?
– Sigur, de o saptamana il astept.
– Ne intalnim la 7, sa fim acolo la 8?
– Cum pana mea la 8 ca meciul e la 10?
– E 8 ma ca m-am uitat acum in Prosport
– 10 ma ca ii face reclama pe Digisport
– N-are cum 10 ca-i prea tarziu pentru astia de se uita din Europa!
Aici s-a taiat filmul. Cum pana mea ca Barcelona si Real Madrid sunt echipe din Spania care, vorba aia, e numai in Europa de mult timp, de cand a pierdut statutul de putere coloniala.
– Ba, tu faci misto? Barcelona nu-i in Europa, ba?
– Ce Barcelona, ma, eu vorbesc de Halep.
Puii mei, aparent sunt barbati in Romania care prefera sa se uite la tenis in locul celui mai important eveniment al planetei, El Clasico Barcelona – Real Madrid.

Noroc ca aia din local anticipasera aceasta problema si setasera televizoarele in asa fel incat nebunii sa se uite la Halep iar ceilalti sa vada fotbal adevarat.
N-am nimic cu tenisul, inteleg ca poate altii sunt pasionati de el. Dar totusi, cum sa preferi tenisul in locul unui Barcelona – Real Madrid?!?!?! E ca si cum ai avea ocazia sa vezi un concert The Beatles dar ai prefera unul cu Loredana in loc.

Pana la urma insa totul s-a terminat cu bine. Au batut si Barcelona si Halep.

6 Responses

 1. Ciprian says:

  o sa razi de mine dar nu pot sa trec peste :)) , de cand ai zis ca nu toata lumea a gasit calea ce dreapta , pur si simplu aceste cuvinte imi tot revin in minte :)) ,cred ca m-ai marcat pe viata , auzi la el fotbal calea cea dreapta , chiar si in acest moment ma bufneste rasul :)))

  • Victor says:

   Mi s-a mai spus ca am efect traumatizant, vroiau aia de la CNA sa ma puna in anuntul ala: “Sarea, zaharul, grasimile si Victor dauneaza grav sanatatii” :))))

 2. Ciprian says:

  :))) , prea tare , efect traumatizant sau nu eu ma bucur ca am la cine sa ma gandesc mai tot timplu , sunt cateva persoane care sunt mereu cu mine in mintea mea

Leave a Reply