C.B.C.

C.B.C. – Comunitatea Babelor Comuniste

Sunt intr-o perioada de mutare iar asta imi improspateaza memoria in legatura cu aspectele specifice acestei actiuni.

Mi-aduc aminte acum cativa ani cand m-am mutat aici cum a trebuit sa fac fata privirilor iscoditoare ale babelor de pe scara. Cu timpul situatia s-a normalizat, babele s-au obisnuit cu mine, administratora a devenit cea mai buna prietena a mea. Acum ca ma mut iar trebuie sa iau de la inceput operatiunea de obisnuire cu mine a C.B.C.. E o treaba lunga si plictisitoare.

Am o teorie conform careia orice bloc nou, atunci cand se da in folosinta, vine deja utilat cu cel putin 5 babe care trebuie sa fie la curent cu tot ce se intampla. Este varianta romaneasca de S.R.I., nimeni n-ar putea suspecta pensionarele ca sunt agenti secreti dar, intreb eu, cine altcineva decat ele stie mai bine toate evenimentele dintr-o scara de bloc?

De aceea, pentru a putea locui undeva trebuie sa fii politicos, respectuos si prietenos cu C.B.C.. Daca ai acceptul lor restul nu conteaza.

2 Responses

  1. Ciprian says:

    cat de adevarat este , cand ne-am mutat la noi acasa exact asa eram priviti si acum dupa ceva ani C.B.C ne pune si pe noi la curent cu stirile din scara blocului :))

Leave a Reply