Emotii

Mai, am emotii.

Nu cred ca emotiile pot fi impiedicate, stiu insa ca pot fi stapanite. Ele exista insa instinctual, vin din strafundurile inconstientului fara ca eu sa pot intelege intotdeauna motivul existentei lor.

Am emotii in legatura cu mutarea asta, e un capitol nou in viata mea. Sunt rac ca zodie si am anumite aspecte in care zodia mi se potriveste perfect. Atunci cand nu-mi convine exteriorul imi place sa am un loc al meu in care sa ma retrag si in care sa ma simt ferit de toate cataclismele lumii.
Acum locul asta urmeaza sa se schimbe. Imi voi muta casa, va dura mult timp pana ce aceasta schimbare sa aiba loc pe deplin. E un sentiment de oarecare nesiguranta si de aici pleaca probabil emotiile de care pomeneam.
Imi plac insa provocarile, imi place necunoscutul si sunt curios ce-mi va aduce acest nou capitol al existentei mele.

3 Responses

  1. Ciprian says:

    sunt sigur ca totul o sa fie bine , de fapt chiar stiu ca este bine , am simtit in vocea ta cand am vb cu tine in prima zi dupa ce te-ai mutat , si cand te-am intrebat cum este ai rapuns satisfacut ca este misto , pot sa inteleg perfect sentimentul despre care vorbesti , pentru mine locunita mea este un loc de refugiu , un loc unde nimeni nu ma poate afecta , locul unde sunt cel mai fericit , linistit si in siguranta alaturi de Mire si Mihaita bineinteles 🙂

Leave a Reply