Operatiunea mutarea (1)

E partea intai pentru ca mi-am dat seama ca mai trebuie sa urmeze inca cel putin doua.

E…nu mai stiu ce e, intamplare adevarata, fragment de banc…treaba aia cu un tip care, fiind cutremur in miezul noptii, trezindu-se buimac a luat ceasul desteptator si s-a dus in mijlocul strazii. Iar ideea era ca dintre toate obiectele de valoare pe care ar fi putut sa le salveze, la repezeala el luase ceasul desteptator.

Cam asa am fost si eu cu mutatul. In asemenea situatii in prima transa de transport nu am luat lucrurile care mi-ar fi fost cele mai utile sau cele mai scumpe ci alea care erau cele mai importante pentru mine.

Astfel, pe langa calculator, ramandu-mi un pic de spatiu, am luat machieta de Pontiac GTO primita cadou de la matusa-mea de Mos Craciun si cana cu incalzire USB primita cadou de la Radu. Nu am argument solid pentru aceste alegeri, singura explicatie pe care o gasesc este ca acestea sunt lucrurile cele mai dragi mie.
Ciudata e mintea umana.

Fara legatura cu cele scrie mai sus insa in perfecta conexiune cu primavara, am pus una dintre cele mai frumoase melodii compuse si cantate de om. O melodie care nu are cum sa nu te binedispuna.

Leave a Reply