Operatiunea mutarea (2)

Trebuie sa ma concentrez sa nu ma pierd prea mult in detalii.

Imagineaza-ti punctul unde ma mut si cel de unde ma mut ca formand latura mai mare a unui triunghi. Ca sa ajung cu metroul dintr-un punct in celalalt trebuie sa o iau prin cel de-al treilea punct al triunghiului, neexistand linie directa.
Asa ca in prostia mea m-am gandit sa iau autobuzul. Ca desteptul de mine s-a uitat pe net si a vazut ca exista o linie directa. 5 minute de mers, ziceau ei.

Aventura a inceput inca de cand a trebuit sa gasesc statia. Intrucat la Piata Sudului se intampla mare santier pentru mare pasaj, statia a fost mutata la mama dr mai departe. Ca sa ajung la ea trebuia sa o iau pe langa Mallul Sun Plaza. Decat ca pe langa mall trotuar nu se mai exista, exista in schimb mare bazar de chinezarii. Dragonul Rosu reloaded.

N-am avut ce face asa ca am luat-o prin bazar, sperand ca va exista o iesire spre strada cat mai curand. Si am mers si am mers si am tot mers si degeaba. Am vazut acolo de la cauciucuri pentru tricicleta la lenjerie intima provocatoare. Aveau de toate, mai putin o iesire.

Plin de nervi si prizonier al acelui pasaj care nu se mai termina, mi se pare ca aud o melodie care nu avea niciun sens in tigania respetiva. Am presupus ca e doar imaginatia mea si am mers mai departe. Dupa cativa pasi am auzit-o din nou. Nu era imaginatie, in tot mahalagismul ala se auzea melodia de mai jos. O combinatie atat de absurda n-am mai intalnit de mult.

In cele din urma am scapat si din bazar si probabil si statia autobuzului, pentru ca a trebuit sa mai merg vreo cateva sute de metri pana am gasit una.

La intoarcere, eram echipat cu un rucsac si doua sacose grele. De precizat ca intre timp fusesem si la fotbal, ceea ce facea ca picioarele mele sa protesteze dureros atunci cand le-am pus sa care bagaje.
Urc in autobuz.
Spun astia ca sauna este o metoda eficienta de a transpira. Amatori. Cea mai eficienta metoda e autobuzul. Era arhiplin si mai inghesuiala decat am gasit vreodata in metrou. Si ca sa fie treaba treaba aerul conditionat nu functiona.
Tocmai cand credeam ca mai rau nu se poate simt ca se misca ceva pe la fundul meu. Stiu ca am fund irezistibil insa mai stiam si ca am portofelul in buzunarul din spate. Dau doua coate ca sa imi pot duce mana la spate si prind portofelul care era pe jumatate liber. Probabil se saturase de buzunar si vroia sa-si ia zborul.

Am mai spus ca urasc autobuzele?

2 Responses

Leave a Reply