Scortisoara

Mintea mea creaza conexiuni incredibil de puternice intre lucruri, locuri si oameni.

Cred ca sunt deja aproape 10 ani (cum trece timpul!). Eram mult mai mic si pe atunci vroiam de la viata totul sau nimic, nu acceptam jumatati de masura. Ma feream de compromisuri mai mult decat de orice pe lume.

Cred ca ea a fost una dintre putinele fete pe care chiar le-am iubit (sau, mai corect spus, am iubit-o mai mult decat pe altele, pentru ca pe fiecare am iubit-o intr-un anumit fel).
Am amintiri frumoase de atunci, cea mai pregnanta insa si care dupa atata timp inca mi-a ramas la fel de vie in minte este ca ii placea scortisoara.
Este amuzant, fascinant si un pic melancolic faptul ca acum scortisoara de fiecare data imi aduce aminte de ea. Este o conexiune instant facuta de creier independent de mine si pe care nu o pot opri.

Nu ne-am mai vazut de atunci, nu ne-am mai vorbit. Nu stiu ce s-a intamplat cu viata ei, nu stiu ce a devenit.
Probabil ca nu voi afla niciodata si nici ea nu va sti ca, unui trecator prin viata ei, scortisoara ii va aduce intotdeauna aminte de ea.

5 Responses

 1. Ciprian says:

  wow , superb Victor , inteleg exact ceea ce simti cand vine vorba de conexiuni cu anumite persoane , locuri , lucruri , mirosuri s.a.s.m.d. , si eu sunt la fel , cand trec printr-un loc imi aduc mereu aminte de cineva anume , cand simt un miros de parfum imi aduc aminte de cineva , sunt multe exemple pe care le pot da , acum sa revin la tine si sa fac putin haz de necaz , ce nume are echipa noastra la Dota sau avea nu mai stiu exact daca a ramas asa ….. Death and Cinnamon . Ironic nu ?? 🙂

  • Victor says:

   A fost intr-adevar un pic ciudat dar nu-i nicio problema. La urma urmei mai bine de jumatate din statiile de metrou prin care trec mi-aduc aminte de ceva sau de cineva.
   Cam asa merge viata, pe masura ce inaintam in varsta trebuie sa ne descurcam cu bagajele de amintiri care devin din ce in ce mai multe si mai grele. 🙂

 2. Ciprian says:

  asa este Victor , pe mine cel mai tare ma termina efectiv un miros de parfum , nu stiu exact ce s-a intamplat dar cred ca nu se mai fabrica de vreo 5 ani sau nu-l mai folosesc fetele , stiu doar ca mirosul acela ma bulversa de fiecare data cand il simteam , mereu ma facea sa ma intorc dupa persoana care era data cu el si sa vad daca este cine ma asteptam eu sa fie . sincer imi pare bine ca nu-l mai simt , ori am trecut eu peste ori nu se mai foloseste parfumul dar cu toate ca eu nu mai simt mirosul de parfum dupca cum bine vezi este in continuare in mintea mea , am scapat de miros dar nu si de restul

  • Victor says:

   Inteleg perfect ce zici, inca mai simt in nari perfect parfumul primei mele iubite desi au trecut mai bine de 15 ani de atunci. 🙂

Leave a Reply