F.C. Arsenie Boca

Sa fiu sincer, am prevazut momentul asta. Am stiut ca si fanaticii religiosi isi vor da seama ca internetul nu este lucrarea diavolului si atunci il vor folosi pentru crestinarea umanitatii.
Aaaa si “F.C.”-ul din titlu nu inseamna fotbal club ci fan club.
Asta pentru ca am citit acest minunat articol din Libertatea.

E vorba de Libertatea deci aia 11.000 de vor sa-l canonizeze sunt mai degraba 1.100 si mai este si petitie online deci aia 1.100 or sa fie cel mult 11. Totusi, ideea mi se pare interesanta dar fara sanse de succes dintr-un motiv elementar: ca un reprezentant de frunte al Bisericii Romane, Preafericitul nu are cum sa faca ceva pe gratis pentru ca si-ar pierde reputatia si respectul printre semenii lui. Pentru 11.000 de semnaturi n-o sa miste un deget, daca ar veni insa cu 11.000 de lei poate i-ar gasi un loc in calendar. Pe 29 februarie cel mai probabil pentru ca 11.000 de lei nu inseamna prea mult.

Oricum, la cata reclama a fost investita in el, Arsenie Boca ar trebui sa fie brand de tara. Sa terminam cu frunzulite, gradini carpatice sau alte nebunii incercate de diversi ministri ai turismului, ar trebui sa-l punem pe Arsenie Boca pe steagul Romaniei. Si cand s-or minuna strainii cine e asta de seamana cu di Caprio in The revenant sa le spunem ca avem icoane facatoare de minuni la super reducere.

Leave a Reply