Ziua barbatului – Sarbatoare oficiala

Se pare ca e oficial, ziua barbatului este sarbatoare legala, pe 19 noiembrie.
Din curiozitate am citit articolul si singurul argument valid pe care l-am gasit legat de necesitatea unei asemenea sarbatori este acela ca trebuie aplicata corect egalitatea dintre sexe. Pentru mine este un argument cu totul si cu totul suficient.

Sarbatoarea asta vine exact la momentul potrivit pentru mine, pe 11 noiembrie e Sf. Victor (da, sunt credincios pe interes : ))) ), pe 19 ziua barbatului, prin urmare luna noiembrie incepe sa devina luna mea preferata.

Sa nu uitam insa cine a fost initiatorul acestui proect: Bergenbier. Proasta berea dar geniala ideea iar imnul este absolut fabulos.

5 Responses

  1. Ciprian says:

    chiar crezi ca o sa primesti ceva de ziua barbatului 🙂 , fara sa le atragem atentia legat de acest fapt nici o femeie nu o sa faca ce facem noi pentru ele de ziua lor 🙂

    • Victor says:

      Mai, nici Sfantul Victor nu era recunoscut de nimeni acum 5 ani in vreme ce acum este sarbatoare oficiala in familie. Cu suficienta publicitate, perseverenta si spam voi reusi sa fac si ziua barbatului sa fie recunoscuta in randul celor apropiati mie. 😀

Leave a Reply