Ce e hipsterii

Sunt eu mai din epoca de piatra dar stiam de existenta curentului hipsteresc. La nivel teoretic stiam si ce inseamna. Ca intotdeauna insa, practica bate teoria.

Intru intr-un mall. La orice intrare de mall este obligatoriu sa fie un Starbucks. La o masa vad un tip care parea cersetor. Avea si o cafea in fata, ceea ce m-a facut sa ma gandesc ca s-o fi indurat careva de el si i-a cumparat o cafea, ca sa aiba si el ceva cald in stomac.
In timpul acestui moment de speranta, in care imi dadea o lacrima de fericire stiind ca mai exista speranta pentru omenire, tipul scoate de sub masa un mare iphone si incepe sa-l butoneze. De-abia atunci am realizat ca am avut parte de o experienta paranormala, un prim contact cu un hipster adevarat.
Am mai vazut incercari de hipsteri insa nici macar una nu s-a apropiat de ceea ce am vazut la baiatul asta. Nu inteleg curentul insa apreciez efortul depus pentru a imita un cersetor atat de bine.

Nu ca as fi dat pana acum prea mult insa de acum incolo clar nu voi mai da de pomana. Fiind un curent in plina ascensiune, cat de curand nu vom mai putea stii care-i cersetor si care hipster. Cred ca doar smartphone-ul va face diferenta.

Am o singura intrebare pentru hipsteri: Da’ de ce?

3 Responses

 1. Ciprian says:

  prevad o revolta a cersetorilor impotriva hipsterilor , cersetori isi vor cere drepturile inapi deoarece din cauza hipsterilor nu mai pimesc de pomana :)))

  • Victor says:

   Pai si eu as face la fel in locul lor.
   Iti dai seama ce-or sa patimeasca si bietii paznici? N-or sa stie pe cine sa dea afara si pe cine sa lase sa intre in magazine, malluri, metrouri, etc.. :)))

 2. Ciprian says:

  paznici vor fi ceva de genul ” imi bag bicioarele imi dau demisia sa vad eu cine o sa-i deosebeasca :)) “

Leave a Reply