Combinatii

Vad ca principalul punct pe ordinea de zi al trepadusilor care candideaza la Primaria Bucurestiului este daca sa se construiasca sau nu moschee. Cu totii sunt de acord ca Nebunia Mantuirii Neamului trebuie construita, ea nefiind in niciun fel o chestie obscena care debordeaza de grandomanie si complet inutila. Nu, moscheea e problema si unii spun chiar ca riscam sa ardem cu totii in iad pentru ca permitem constructia ei.

Eu spun, ca sa-i imapcam pe toti si sa revolutionam intreaga omenire, sa combinam moscheea cu catedrala. Sa o numim catedree sau mostedrala, nu conteaza, si in ea sa se roage toata lumea. La cat de mare am inteles ca o sa fie sunt sigur ca n-o sa fie probleme cu locurile.

Putem sa organizam in ea si campionate de table sau de carti, pentru a putea stabili care dintre zei este mai eficient la sprijinul sportivilor de sub religia lui. Despre competitii muzicale nu poate fi vorba pentru ca Gutza sau Tarkan e cam acelasi lucru.

Personal, mie mi se pare o abordare total gresita a politicienilor. Avand in vedere cat de corupti sunt toti aia din politica precum si aia din biserica, as fi facut in locul lor lacas de cult pentru diavol. E clar ca astia n-au cum sa ajunga in rai asa ca ar face mai bine sa se puna bine cu al de jos.
Ce-o sa spuna dracu’ atunci cand o sa vada cat de mult s-au batut ei pentru o catedrala, fie ea si monstruoasa?

Leave a Reply