Aberatii moderne

Am citit articolul asta care mi-a adus aminte de o prostie pe care o tot aud de cel putin 10 ani. Am citit in diverse locuri, au fost chiar si tovarasi care mi-au prezentat aceasta teorie.
Trecand peste detaliile stiintifice cu care nu-mi bat capul pentru ca nu-si bat nici ei, teoria asta a timpului care se micsoreaza mi se pare fantezista pentru ca nu se aplica fiecarui individ. Parerea mea este ca a fost conceputa de si se aplica doar pe cei care din diverse motive nu dorm 8 ore pe noapte sau nu se odihnesc cum trebuie. Orice om sanatos care doarme in medie 7-8 ore pe noapte cred ca nu se va putea gandi vreodata la scurtarea timpului. Adica eu asta fac si ma odihnesc mai mult decat ok.
Asemenea idei vin din dorinta omului de a da vina pe factori externi pentru problemele pe care si le creeaza singur.
Are totusi o calitate, trebuie sa recunosc asta. E amuzanta.

Am gasit in wikipedia (aveam si un site dar nu-l mai gasesc, acolo era mai detaliat) cam de cate ori a fost programat sfarsitul omenirii si n-a venit. Cred ca putem trece si micsorarea timpului pe lista.

2 Responses

  1. Ciprian says:

    daca ai pre multe lucruri de facut care iti ocupa timpul normal ca ti se pare ca timpul se micsoreaza , eu cred ca acolo este problema la anumite persoane , persoane care isi iau mai multe atributii decat le permite timpul

Leave a Reply