Well….Blizzard did it again

Am vazut Warcraft si trebuie sa spun ca am ramas impresionat. Blizzard a intrat in lumea filmului cum au intrat orcii in lumea oamenilor: in forta, fara sa puna intrebari, maturand totul in cale. Am vazut multe filme cu supereroi in ultimii ani dar Warcraft e altceva. Desi e prematur, as indrazni sa-l pun alaturi de Lord of the Rings, daca nu deasupra.

A fost un film perfect, asa cum speram sa fie dar nu credeam ca o sa fie. Am regasit atentia la absolut toate detaliile care ii caracteriza pe cei de la Blizzard, am gasit o poveste fantastica fabuloasa, l-am gasit si pe tipul din Vikings facand un rol genial. O combinatie perfecta care dupa parerea mea aduce ceva nou, epic.

Blizzard este acum o concurenta serioasa pentru Marvel si DC. Au intrat in lumea filmului si cred ca vor ramane aici mult timp.

2 Responses

 1. Tree3 says:

  M-ai facut tare curioasa :D. Deja astept sa il vad si eu. Trebuia sa il vedem aseara, dar am vazut X-Men: Apocalypse pana la urma. Urmeaza si Warcraft saptamana asta 😀

  • Victor says:

   M-am uitat la toate X-men-urile de pana acum si mi-au placut toate. Dar nu stiu, parca in ultimul timp industria cinematografica a fost inundata de filme cu supereroi.
   Sunt sigur ca e un film foarte bun insa cred ca o sa astept sa apara pe filelist.

   Warcraft in schimb trebuie vazut neaparat la cinematograf. 🙂

Leave a Reply