Dilema marunta

Am ajuns in situatia cretina de a gasi motive sa nu citesc de teama sa nu termin prea repede cartile Witcher. Ideea e ca m-au prins atat de puternic incat am acordat cel putin o ora pe zi cititului. Am facut insa calculul si ar rezulta ca in vreo 2-3 saptamani as ramane fara nicio sursa care sa ma introduca in una dintre cele mai fantastice lumi create de mintea umana.

Asa ca acum stau si ma gandesc daca sa citesc sau nu si e o batalie intre tentatie si ratiune. N-am mai avut de mult parte de asa ceva si de aceea analizez atat un sentiment venit din ceva marunt. Au si lucrurile mici farmecul lor.

Cine stie, poate ma salveaza Witcher 4.

P.S.: Si s-ar putea sa fiu subiectiv atunci cand spun ca asta mi se pare un cantec extrem de frumos insa mie mi-a zbarlit pielea cand l-am auzit prima data si inca o mai face.

6 Responses

 1. Ciprian says:

  acelasi sentiment l-am avut eu cu jocul , ma gandeam cat de mult sau putin sa ma joc ca sa se termine cat mai greu spre deloc , nu imi doream sa ajung la final sub nici o forma sau finalul sa fie cat mai departe , sunt sigur ca intelegi ce vreau sa zic 🙂

 2. Tree3 says:

  O alta lume fantastica despre care poate ti-ar placea sa citesti dupa ce le termini pe acestea ar putea fi cea din Magic: The Gathering. Dupa care e facut si jocul cu carti. Eu am citit pana acum 5 carti din cele….multe :)). Au fost astea: The Thran, The brother’s war, Planeswalker, Timestreams, Bloodlines. Mie mi-au placut mult. O sugestie doar :).

  • Victor says:

   Sunt sigur ca daca ti-au placut tie sunt sanse mari sa-mi placa si mie. E greu inca sa ma gandesc ca ma voi desparti de universul Witcher insa stiu ca o voi face candva.
   Sa-mi aduci aminte de ele cand m-oi auzi plangand ca am terminat Witcher-ul. 😀

Leave a Reply