Realitate si fictiune

Cuvintele sunt o forma atat de primitiva de a exprima niste idei incat sunt absolut sigur ca e o chestiune de timp pana vom invata sa comunicam prin telepatie.

Am vazut acum multi ani un film care de atunci a ramas in filmele mele preferate, Don Juan de Marco se numeste, e cu Johnny Depp si cu Marlon Brando. (Il recomand tuturor, in special celor un pic romantici, dar nu de asta am adus vorba despre film)
Spolier alert!…? In filmul asta, personajul principal traieste intr-o lume a lui, o lume perfecta, creata de el, insa aceasta lume este ireala, lucru pe care refuza sa-l accepte.

Mi-am adus aminte de filmul asta cand ma gandeam ca multi oameni se retrag intr-o lume a lor din cand in cand. Daca nu intr-o lume atunci macar se ataseaza de o speranta care-i face sa se simta mai bine si ii ajuta sa treaca prin viata. Filmul a exagerat un pic aspectul insa cred ca acel caracter este in fiecare dintre noi, in unii mai dezvoltat, in altii nu. In unii creeaza lumi si povesti fantastice, in altii e doar la stadiul de speranta.
Dar exista.

Pana la urma cred ca e frumos sa visezi. Si parerea mea e ca decat o viata banala mai bine una ireala dar interesanta.

3 Responses

Leave a Reply