Alarma nucleara

Cand dorm 3 tipi intr-o camera glumele proaste sunt la ordinea zilei. Atunci cand 2 dintre ei au ora de trezire pe la 9 iar al treilea pe la 12, acesta din urma sigur va avea de suferit. Cea mai buna razbunare, asa cum aveam sa descopar, este cand al treilea pune o alarma antiaeriana sa sune la o ora inumana.

Asadar am fost trezit candva cand de-abia se vedeau in zare primele urme ale zilei, pe la ora aia cand e somnul mai frumos, de niste sunete postapocaliptice ce nu pot fi descrise in cuvinte. Nu stiu cum suna alarmele de avertizare nucleara dar asta suna exact asa cum imi imaginez eu ca ar trebui sa o faca.

Cum in noaptea dinainte vorbisem cu frati-miu pana pe la 2 despre politica globala si posibilitatea aparitiei unui razboi mondial, cand am auzit alarma primul gand a fost ca deja a inceput.
Au fost cateva secunde bune de confuzie si teama pana cand ne-am dat seama ca Andrei pusese alarma de la telefon la ora 6.

A fost o gluma atat de buna incat n-am avut cum sa fiu suparat, din contra, l-am felicitat pentru idee dar astfel de senzatii sper sa nu le mai traiesc niciodata.

Leave a Reply