LIZENZVERLÄNGERUNG si voua, ba!

Parerea mea despre germani este ca intr-o viata anterioara au savarsit pacate extrem de grave si de aceea au fost pedepsiti sa se nasca intr-un loc unde sa trebuiasca o viata intreaga sa vorbeasca limba aia. Este o limba la fel de muzicala precum o drujba.
Acestea fiind spuse, poate imi explica si mie cineva de ce cei de la Bitdefender s-au gandit sa-mi trimita o scrisoare in aceasta minunata limba:

Der frühe Vogel
fängt den Wurm!
(…und eine Vielzahl von neuen Funktionen auch)
DAS BESONDERE ANGEBOT ZUR FRÜHZEITIGEN LIZENZVERLÄNGERUNG:
Jetzt 1 Jahr Schutz kaufen und 4 Monate kostenlos dazu erhalten
Bitdefender 2012 wird wohl unsere am häufigsten ausgezeichnete Schutzlösung werden. Also warum warten, bis die jetzige Lizenz ausläuft. Als geschätztem Kunden möchten wir Ihnen die Möglichkeit geben, Ihre Lizenz frühzeitig zu verlängern und alle Vorteile der Version 2012 schon jetzt zu nutzen.
Bei frühzeitiger Verlängerung erhalten Sie:
25% Rabatt für die Verlängerung der Lizenz
Kostenlosen Schutz für weitere 4 Monate
Anrechnung der Restlaufzeit auf den neuen Lizenzschlüssel
Dieses besondere Angebot ist auch ein Dankeschön für Ihre Treue.

….si eu credeam ca eram prieteni, mai ales ca il am nepiratat. Dintre toate limbile Pamantului cum s-au gandit ei sa-mi trimita fix in limba asta? Singurul cuvant pe care il stiu in germana e “butter” de cand eram mic si isi incerca mama aptitudinile de meditatoare diabolica pe mine.
Sper ca mi-au urat de sanatate si de fericire…desi cuvinte ca “ausgezeichnete” sunt cam dubioase, ar face bine sa nu faca vreo referinta la decedatii familiei mele ca le rup gatul.
Cand ma gandesc la limba asta “ora de germana” e prima melodie care imi vine in minte si sincer acum, or fi ei cea mai tare economie din Europa dar ar trebui sa se rezume la ce au bun adica bere, Porsche si (uneori) gagici misto…si sa incerce sa vorbeasca mai putin.

Voltaj-Ora De Germana

Vezi mai multe video din muzica

5 Responses

 1. Victor says:

  Trebuie sa aiba ca nu sunt eglezi. Saracii, cred ca se duc toti la meciuri si beau atat de mult pentru ca au avut ghinionul sa se nasca intr-o tara fara femei frumoase. :))

 2. Dar poate era vorba de achizitionarea unui Volkswagen cu sau fara Bitdefender … adica:
  ,,25% Rabatt für weitere 4 Monate” – 25 % rabat pentru urmatoarele 4 luni … deci umbli cu Volkswagenul 4 luni cu un sfert din Bitdefender
  sau …
  ,,1 Jahr Schutz kaufen und 4 Monate kostenlos” – 1 an il folosesti cumparat si 4 luni fara …

  P.S. – te iubesc, iar am ris cu lacrimi!

 3. Victor says:

  Am inteles. Adica ei ma anunta ca fac reduceri la preturi insa o fac intr-o limba care se vorbeste doar in iad si in Germania ca sa nu pot spune pe urma ca nu m-au anuntat. :))

Leave a Reply