Publicitate

Cred ca deja stie toata lumea razboiul rece pe care il duc cu electronicele si electrocasnicele. Ele fac tot posibilul sa-mi distruga nervii si nici eu nu ezit sa le fac pe plac.
Ultima patanie a fost cu aspiratorul. In paranteza fie spus cand i-am povestit lui Radu intamplarea, reactia lui a fost:
– Wow, tu sa aspiri?
Asadar azi, pentru ca n-aveam ce face asteptand sa se descarce torentul meu cu meciuri de Starcraft, m-am hotarat sa aspir. Treaba asta se intampla maxim o data, hai, de doua ori pe an atunci cand sunt mai vrednic.
Numai ca nu mergea aspiratorul. Prima reactie a fost:
– L-am folosit prea rar si de aia s-a stricat.
Pe urma mi-am adus aminte ca ultima data cand l-am folosit, cam prin vara-toamna trecuta, se cam oprise singur, fara ajutorul meu. Intr-un moment de inspiratie in care a trebuit sa lupt si cu lenea care-mi spunea ca atata timp cat praful n-are juma de metru n-am un motiv serios sa insist sa aspir, m-am hotarat sa iau sacul si sa-l golesc. Am facut asta, am pus sacul la loc si, minune, aspiratorul a inceput sa functioneze!
Am ramas surprins de faptul ca aspiratorul ala, pe care l-am cumparat dupa singurul criteriu ca era cel mai ieftin din tot magazinul, este atat de inteligent incat sa-si dea seama cand are sacul plin. Ma uitam la el ca la a 8-a minune a lumii si un val de afectiune mi-a patruns in inima:
– Vedeti ma ca se poate sa ne intelegem? Chiar trebuia sa ne enervam reciproc atata timp?
Am luat intamplarea asta ca pe o pipa a pacii intinsa de electrocasnice. Inchei armistitiul cu ele si subliniez ca ceea ce s-a intamplat cu aspiratorul demonstreaza faptul ca atunci cand esti destul de determinat pana si obiectele cedeaza in fata ta.

Morala este:
Cumparati produse LG! Cele mai ieftine si cele mai bune. Satisfac chiar si pe cel mai irational si irascibil utilizator de electronioce si electrocasnice.

3 Responses

  1. andrei says:

    telefonul meu e LG!!
    si uneori am impresia ca e mai destept decat oricare!!
    avantajul lui e ca e mai practic,nu are juma’ de metru…:)

Leave a Reply