De primavara

Trec printr-o mare stare in care n-am chef de nimic.
Daca ar fi numai atat ar fi bine insa nu se opreste aici. E o stare din aia de opozitie cu orice actiune.
Cand fac ceva vreau sa stau, cand stau vreau sa fac ceva.
Ceva de genul asta. Si e total absurd, n-are niciun rost si in felul asta mai mult pierd timpul vrand sa fac exact opusul a ceea ce fac si nevrand de fapt nimic.
Primavara o fi de vina?

7 Responses

 1. Victor says:

  Are legatura cu vremea probabil dar nu e astenie. N-are cum sa fie pentru ca sunt activ cum n-am fost de mult timp si simt ca am multa energie pe care nu o consum. 🙂
  E cumva legat de anotimp, cum a dat putin caldura cum imi vine sa-mi iau zborul in zari albastre. :))

 2. Victor says:

  Nu inca. Dar daca cumva o sa vreau fara niciun motiv sa-mi spal rufele, sa sterg praful….sau sa stau acasa in loc sa merg la meci, o sa-mi fac griji. :)))

 3. Irina says:

  Pai iesi la alergat!..nu ziceai ca te tenteaza ideea?..e cald afara, pasarile canta, fetele frumoase ies la plimbare..o multime de avantaje! :))

 4. Victor says:

  Am fost. Am scos 15 minute si jumate pe o tura de IOR. Avand in vedere ca pe acelasi traseu scoteam 13 minute in vremurile mele bune, nu am cu ce ma lauda. Mi-am gasit ca scuze ca n-am mai alergat de juma de an si ca am fost cam gros imbracat. 😀
  In alta ordine de idei am scapat aproape de tot de burtica, lucru care s-a intamplat exact la momentul oportun avand in vedere ca o sa o pun la loc de Paste. :))

Leave a Reply