Irlanda

Sper ca-mi vei scuza perioada de inactivitate de pe blog insa am motive obiective pentru aceasta. Desi am o saptamana libera, nu am timp deloc. Poti sa calculezi si tu: somn minim 10 ore, doua meciuri de fotbal inseamna inca 4, finala NBA inca vreo 3 iar putinul timp liber ramas imi este ocupat de Starcraft. Prin urmare iti dai seama ca este extrem de greu sa fii in pielea mea, chiar si cand am liber.
Pentru cei ce nu au ca pasiune fotbalul, m-am gandit sa fac un mic articol amuzant, tangential la sportul rege. Saracii irlandezi se chinuie de foarte mult timp sa se califice si ei la un campionat. Acum 2 ani au ratat calificarea la mondiale pentru ca in meciul de baraj cu Franta arbitrul n-a vazut un hent din ala nesimtit. Irlandezii insa nu sunt romani asa ca nu au trait tot restul vietii acuzand mafia din arbitraj prin urmare s-au calificat la europenele de anul asta.
S-au intors ei repede acasa pentru ca totusi nu au o echipa de valoarea celorlalte insa au facut cea mai frumoasa impresie dintre toate echipele. In fotografii ai dovezile.

3 Responses

  1. Luiza says:

    Cineva bate la porţile raiului. Apostolul Petru deschide şi vede un jucător de fotbal.
    – Tu cine eşti?
    – Sunt jucător în naţionala României.
    – Şi cum de ai nimerit poarta?

Leave a Reply