De vizitat

Ma certai azi cu un tovaras pe teme patriotice. Nu prea sufar eu de patriotism, poate doar ma mai incurc de el din cand in cand. Respectivul zicea ca muntii nostri sunt fabulosi, Eu incercam sa-i spun ca sunt intr-adevar frumosi insa n-au cum sa se compare cu niste Alpi sau alti muntii mult mai inalti. Atunci cand muntii sunt mai mari si frumusetea e mai mare (e o exprimare nefericita, stiu, dar sunt sigur ca ai prins ideea).

In final nu-s sigur ca am dat-o la pace, am gasit insa un articol cu 6 destinatii extrem de interesante din Romania. Pot spune ca sunt 5-6 locuri pe care le-am trecut pe lista si pe care mi-as dori sa le vizitez cat de curand.

5 Responses

 1. Ciprian says:

  sunt de acord cu tine aici Victor , am avut si eu o discute asemanatoare la munca cu niste colegi legat de al nostru Transfagarasan , cum poate sa fie Trasfagarasanul clasat pe primul loc ca cel mai spectaculos drum din lume , pur si simplu nu este , mii se pare supraevaluat , intradevar si necontestat este un drum spectaculos dar nu are cum sa fie cel mai spectaculos din lume , daca te uiti la top 10 cele mai spectaculoase drumuri , chiar acolo ai sa gasesti alte drumuri mai spectaculoase decat Transfagarasanul . si daca cauti simplu pe google drumuri spectaculoase ai sa gasesti alte drumuri care te lasa cu gura cascata si care nu fac parte din nici un fel de top

  • Victor says:

   Ideea ca Transfagarasanul e cel mai frumos drum din lume a plecat de la Top Gear. Cand au venit in Romania sa filmeze pe Transfagarasan Clarkson a zis ca e cel mai frumos drum pe care a condus. Omul se referea la senzatiile de la volan, nu neaparat la frumusetea peisajului insa stii cum e romanul, a inteles ce a vrut. :))))

 2. Ciprian says:

  da stiu , am vrut sa specific de faza cu top gear , stiu exact la ce se referea Clarkson cand a facut acea afirmatie , e total aiurea sa clasezi Transfgarasan pe primul loc intr-un top cu drumuri spectaculoase din lume , daca topul era facut de cineva strain sau de catre o alta tara straina mai ziceam , asa mi se pare doar penibil , am cautat pe net mai multe topuri de genul asta , apare si Transfagarasanul prin unele dintre ele si in alea in care apare este pe locul 8 sau 9 , 7 , depinde …

Leave a Reply