sau … Dumnezeu in descoperirile fizicienilor!
Noi gândim în continuu aproximativ 60.000 de gânduri pe zi.
Aceste gânduri produc consecinţe, pentru că fiecare gând este de fapt o energie pe care o lansăm în Univers şi nu doar în direcţia dorită, ci în toate direcţiile.!!!!!
1. În crearea realităţii noastre, nu doar gândul este „implicat” ci si inima.
Institutul de Cardiologie din California a realizat un studiu al inimii din care rezulta că:
- inima generază un câmp electric care se extinde cu mult în afara corpului nostru.
- inima interacţionează cu trupul, şi cu mediul exterior prin aceste câmpuri.
Cum sunt transmise informaţiile?
a.) În primul rând prin EMOŢII.
Când simţim o emoţie, ea este transpusă în energii (electrice şi magnetice ), care interacţionează cu celulele corpului nostru şi cu atomii lumii înconjurătoare.
b.) Cind avem CONVINGERI (lucruri pe care le credem cu tărie şi în jurul cărora ne modelăm vieţile ) acestea sunt transpuse în energii (electrice şi magnetice ).
Iar inima transformă toate emoţiile şi convingerile noastre în energii electromagnetice.
Deci prin sentimentele noastre (iubire, iertare, compasiune, mânie, ură, supărare) si convingeri, producem modificări atât în trupul nostru, cât şi la mulţi kilometri în afara noastră.
2. ADN-ul uman are o influenţă directă asupra lumii înconjurătoare
Studiile de laborator au arătat că ADN-ul uman influenţează direct substanţa din care sunt formaţi atomii, particule micuţe de lumină, numite fotoni.
Fizicianul rus Vladimir Poponin a realizat experimente la începutul anilor ’90 care arată că ADN-ul are o influenţă directă asupra particulelor din care este creată lumea înconjurătoare, adică fotonii atomilor.
Stiinţa occidentală a demonstrat ceea ce tradiţiile spirituale străvechi au spus cu mult timp în urmă: suntem parte integrantă din această lume şi o influenţăm în permanenţă !
Alta concluzie a experimentului lui Poponin a fost aceea că există un câmp cuantic care ne uneşte cu tot ceea ce există în jurul nostru. Prin intermediul acestui câmp, suntem mereu în legătură cu toţi şi cu toate, fie că suntem conştienţi sau nu de aceasta.
3. ADN-ul uman este influenţat, la rândul său, de sentimente
Senimentele umane care izvorăsc din inimă, având în spate convingerile noastre, modifică forma ADN-ului, iar acesta influenţează atomii, după cum am văzut.
S-au testat efectele sentimentelor pure asupra ADN-ului. Pentru aceasta a fost izolat ADN de la diferite persoane în câte o eprubetă. Aceste eprubete cu ADN au fost supuse unor puternice câmpuri emoţionale.
S-a observat un lucru care, protrivit vechilor legi ale fizicii, nu ar fi trebuit să se petreacă. În timp ce participantul emitea un câmp emoţional puternic, au putut fi măsurate reacţii electrice la nivelul ADN-ului.
Când subiecţii emiteau stări de iubire, recunoştinţă, molecula de ADN se dilata, lanţurile ADN-ului se deschideau, se măreau.
Când subiecţii trăiau stări de furie, frustrare, stres, molecula de ADN se micşora şi bloca astfel multe din codurile sale, răspunzând emoţiilor negative printr-o evidentă contracţie.
Deci emoţiile, convingerile, sentimentele pot modifica structura moleculei de ADN, precum şi ordonarea acesteia în celule.
Oamenii de ştiinţă au remarcat că această blocare a codurilor ADN putea fi anulată de îndată ce experimentatorii emiteau din nou stări de recunoştinţă, iubire şi fericire.
Cu ajutorul unui ceas atomic, s-a măsurat diferenţa de timp dintre emiterea unei emoţii şi reacţia ADN-ului. S-a observat că reacţia ADN-ului avea loc simultan.
Tot ceea ce gândim şi simţim, ADN-ul nostru percepe în mai puţin de o nanosecundă (0,000000001 secunde), iar aceasta indiferent dacă mostra de ADN se află lângă noi sau pe cealaltă parte a Pământului.
Concluzia?
Gândurile şi sentimentele noastre pot modifica ADN-ul, iar ADN-ul modifică în mod direct materia din care este structurată lumea.
va urma