Cadouri …

Cadourile si ,,cadourile" mele            Gindesc sa scriu acest articol de mai mult timp. Nu l-am scris pentru ca … o scuza mai buna decit alta, si inca mai gasesc. Acum insa sunt putin suparata. ,,Nu ai voie” – o sa spui si ai dreptate dar … de ce este asa de greau sa ignori aceasta stare? De ce cind ma infurii mi-e mai usor sa dau scuzele din calea mea? 

Cadouri … Am pus titlul asta pentru ca in ultima vreme am primit niste cadouri si ,,cadouri” minunate. Am pus ghilimele pentru ca acelea sunt nemateriale si sunt din cele din care nu am mai primit niciodata si care mi se pareau doar vise. Am o familie minunata care ma rasfata in cadouri cu diferite ocazii, bijuterii si accesorii minunate de la baietii si sora mea. Anul asta ceva neobisnuit am primit de la o prietena mai mica (a lui fii-miu de fapt) o ora de relaxare minunata. I-am promis si mi-am promis ca ne vom rasfata din cind in cind cu asa ceva. Nu scriu mai mult pentru ca … ajunge.

Niste cadouri cu ghilimele am primit cind … doar visam la ele. Ma gindeam sa le primesc dar nestiind cum vor venii nu stiam in ce fel sa ma bucur cind ma gindesc la ele, cind le-am primit chiar nu mi-a venit sa cred. Despre ce este vorba: daca ai citit ceva din articolele scrise ai vazut ca nu este usor sa-ti formulezi Visul, Scopul sau … ce-ti doresti mai mult in viata. Dupa rinduri citite, articole, carti, filme, hirtie scrisa si rupta, am reusit sa scot la suprafata ce era ascuns intre dorintele si sperantele mele. Am reusit tot cu ajutorul lui Dumnezeu. Am vazut ca dupa ce din 100 de vise am taiat cite 10 in fiecare zi, dupa ce am ramas in 5, dupa ce am scris pe Unul, mai lipsea ,,ceva”. ,,Ceva” care era singurul ,,lucru” pentru care ma rugam cind era vorba de copii mei sau cind eram intr-o biserica. Despre ,,ceva” am facut un articol si l-am prezenat intr-un seminar. La prima vedere, a fost de neacceptat. Cineva s-a pierdut cu firea si dupa citeva semne facute a scurtat cit a putut articolul (manipula calculatorul). Cum era sa se inteleaga ce voiam sa spun in acel articol, cu taieturi si totusi …? Si atunci in sala si acum mai primesc felicitari pentru acel articol. Oamenii sunt receptivi daca ai rabdare si esti sincer (in comentarii pentru ca acel articol era preluat).

… si totusi (voi reda articolul care se numeste: Descoperirile fizicii cuantice in Legea atractiei) de cind am gindit sa scriu acest subiect au inceput ,,cadourile” adica telefoanele. Persoane dragi mie la care ma gindeam adesea pentru ca unele sunt la mine in echipa la CaliVita, m-au sunat, ne-am intilnit si am putut sa le vorbesc despre ,,lucrul acela”. Asta era dorinta mea cea mare, sa pot sa vorbesc oamenilor pas cu pas, alaturi de stiinta, despre Dumnezeu.

Nu există o misiune mai grea decât te apropii de îndumnezeire mai mult decât alţi oameni şirăspândeşti razele divine în mijlocul umanităţii. Ludwig van Beethoven

Eu, in biserica, gindeam pentru copii mei ,,binecuvintare si iubire in suflete”. Find greu incercata, aceasta ,,iubire in suflet” mi-a fost sprijin si nadejde. Cu alte ocazii am scris usor … muzica este viata mea … Acum constat ca tocmai un muzician imi spune ce misiune m-am gindit sa-mi dau. Este greu, cel mai greu este sa constati ignoranta celor care pomenesc numele Dumnezeu, dar cind vrei sa le vorbesti despre el … Sa iti spun citeva ,,scuze” pentru care nu vor sa auda ce ,,sti tu, fara sa cercetezi cine si ce a scris …etc”!

I: ce gindesti, aia atragi, vorbeste si gindeste ce-ti doresti si nu mai critica!

Raspuns: Daca viata ar fi asa de simpla!

I: ai citit articolul …?

R: Nu am avut timp …

R: cine a scris despre fizica cuantica, sunt atitia care scriu acum, pe cine sa mai crezi?  Am citit despre Kant, Freud si nu sunt de acord cu ei.

I: bine dar despre energia atomului ai citit?

R: Nu ma vreau sa accept nimic, pentru ca nu mai cred pe ce-i ce scriu si nici pe asa zisi ,,fizicieni” …

I: ?!?!?

Misiunea este grea dar eu sincer cred ca daca asta consider eu fericire pentru cei pe care ii cunosc, cei pe care nu-i cunosc, mai ales pentru cei apropiati, conform Legii atractiei, eu imi ating VIsul (inca nespus aici).

Nu am terminat de enumerat ,,cadourile”, in afaca de telefoane sunt si altele dar … poate mai tirziu. (Cred ca subconstientul meu, de om, inca mai crede ca daca vorbesti despre ceva … se poate ca acesta sa dispara … si nu vreau!)

… si nu am spus nici cine m-a inspirat in a scrie articolul …

P.S. – asculta muzica … What’s a woman – Vaja con Dios … stie

 

Vaja con Dios

Muzica trebuie să fie scânteia ce aprinde focul în sufletul omenesc – LudwigvanBeethoven 

 

 

 

 

 

 

 


 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *