Avantaje … AVANTAJE !

Am descoperit de ce nu ma asculta calculatorul, am pus pozele, mai am de pus, si ca sa-l pedepsesc nu l-am mai ,,intrebat de sanatate” de ceva vreme.
Cu ceva timp in urma am fost pusa sa vorbesc despre avantajele colaborarii cu firma CaliVita. Am facut un articol, a iesit binisor, mai rau a fost prezentat … tot de mine. Imi trecuse prin cap ideea sa-l pun si aici pe zboara.mycali.biz. In ideea asta mi-am facut temele si am pornit la a cauta alte pagini mycali.biz sa vad pe la ele ce ,,zboara”. Acum dupa ce sunt si cu sufletul in CaliVita, mi-e greu sa spun daca m-ar entuziasma prezentarile de produse si avantaje (scrise ,,ca la carte”) pe care oricum le gasesc pe siteul oficial calivita.com. Am intrat in firma asta stiind ,,pe pielea mea” ce inseamna enzimele in produsele naturale obtinute la rece, stiam ,,pe pielea mea” ce inseamna viata in echilibru acido-bazic adica … cit de indispensabile vietii (de calitate – in conceptia mea) sunt aceste produse.  Cineva, ironic, comenta la un articol al meu despre calciu: ,,trecem pe hrana neprocesata, scoarta de copaci, verdeata, cite un mar din cind in cind, cumparam si un animal sa avem lapte, bem oua crude si rontaim alune si raminem tineri o vesnicie, oare?” Atunci i-am raspuns: pina la acea vesnicie, nu conteaza calitatea vietii pe care o traim?”
Acum o intreb: nu sti ca si celulele nervoase, neuronii au nevoile lor si daca nu sunt satisfacute in cel mai fericit caz apare NEFERICIREA (intr-o exprimare blinda) ???
Eu la momentul deciziei de a ma inscrie, eram deja fericita ca auzisem de seminariile care pe atunci se tineau doar bilunar. Faptul ca aveam cu cine ,,birfi” despre produse si sistem si … vremea din firma, a fost un motiv foarte insemnat.
Acum incerc sa ma gindesc la mine ca la o persoana care nu stie de importanta vitala a suplimentelor, o persoana care nu moare de dragul seminariilor (pe considerentul – iar invat?). Ce as dori eu sa gasesc in paginele mycali.biz pentru a ma determina sa intru in aceasta firma? Nu pot sa-mi raspund decit teoretic, nu ma regasesc in aceasta ipostaza.
Am insa in plan sa enumar citeva avantaje in sectiunea afaceri, nu ca nu ar fi acum trecute, dar nu sunt puse foarte clar de mine.

Sa vorbim acum despre avantajele alea ce nu intereseaza pe multi sau ,,se dau rotunzi” ca sunt seriosi dar de fapt tinjesc dupa asa ceva. Simbata am fost la seminarul lunar la Sala Dalles. A fost un program frumos cu un Mos Niculae si cu un Mos Craciun, cu glume, cu poezii, cu cintece, si edificari si pareri despre cum se ajunge la nivelul urmator si cum te simti la nivelul urmator, cum te simti in familia CaliVita si de ce ai ales-o. Nu am fost singura am fost insotita de citiva ,,pui” si bineinteles de sponsora mea. Nu se poate povesti veselia care a fost la ea acasa pe toata perioada seminarului. Am ris si am glumit si cu cei de pe scena si intre noi. Ne-am cunoscut prin intermediul acestei firme, am vazut ca ne simtim bine impreuna, ca putem fi prietene, ca putem sa ne facem viata mai frumoasa si acolo unde nu stim cum, putem invata. Sa fii intre oameni veseli si care privesc in aceeasi directie cu tine, nu e frumos?

Am pus titlu Avantaje, cine poate spune ca nu am prezentat in blogul meu avantajele colaborarii cu CaliVita?

07.12.2010

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *