Gogu

           Bine te-am gasit dragul meu ,,loc” de scris! Mi-a fost tare dor de tine, desi s-ar putea sa nu ma crezi. Mi-a fost dor de tine  chiar daca te aveam in gand si ,,vorbeam” cu tine … mai mult decat iti poti inchipui.

       caut_fata_desteapta_relatie_serioasa_asta_numarul_meu_telefon       Am citit de curand despre un curs, ,,curs despre …”. Nu tema este importanta ci faptul ca la prima lectura mi s-a parut atat de complicat titlul cursului, tema cursului era din alte sfere ceresti … mai bine zis pompos spuse niste idei incat ma gandeam daca mai sunt pe planeta ,,Pamant” … si mi-am amintit, brusc si facandu-ma sa rad, un banc ce mi-a ramas in gand multa vreme:

,,- Alo ?

– Da !

– Institutul international de astrofizica, spectroscopie nucleara, prospectiuni intergalactice, studiul quasarilor si determinarea universurilor ciclice cu structura toroidala?

– Da, noi suntem !

– Cu Gogu de la cazane, va rog!”

Parca Einstein spunea ca daca universul ar fi fost mai complicat l-ar fi inteles toata lumea! Cu cat lucrurile sunt mai simple cu atat sunt mai greu de inteles. NU e chiar tema mea preferata dar in ultimii ani observ tendinta de a gasi noi si multe si sofisticate moduri de prezentare a Legii Atractiei (karmei sau bumerangului sau cauzei si efectului). Sigur ca toate pot fi adevarate, mai mult sau mai putin explicate. Sigur ca poate mie mi se pare incalcit modul lor de exprimare iar informatiile mele sa nu fie chiar cele mai complete. Si clar, pentru cei mai intreprinzatori, este benefica invelirea unor informatii in mai multe cuvinte, randuri scrise si timp mai lung de prezentare. Asa se face ca au aparut noi slujbe (job-uri). Chiar nu judec pe nimeni, eu am inteles ca fiecare are drumul sau, si poate e mai bine asa, nu se stie de unde vor iesi cei mai buni ,,intelepti”. Nu pot insa sa nu ma amuz de bancul de mai sus.

10155527_275027226012123_7120667259717833550_nCu credinta in suflet ca Iubirea (binele) trebuie sa triumfe, cu convingerea ca Dumnezeu nu si-a luat mana de pe noi am gasit, pe alocuri am si cautat, raspunsuri care mie mi se par mai simple. Probabil dupa ani de invatat si experimentat concluziile sunt mai clare.

1.) Eu am luat de buna ca in fiecare dintre noi exista ceva Divin. Asta pentru ca noi suntem  speciali, cu gandire, vorbire, cu suflet daruit de Dumnezeu … daca nu esti de acord cu mine spune-i tu cum vrei Celui ce a avut ideea de a face Universurile. 

2.) Am luat de bun Liberul arbitru desi ani de zile nu am stiut ce inseamna. Acum am aflat ca pot alege cum sa-mi fac viata. Pot alege s-o fac implinita si fericita.

3.) Si am luat de buna Legea Atractiei: vibratiile emotiilor traite se reintorc intr-o forma similara … citit nitel si descoperiri mai vechi sau mai noi ale fizicii cuantice. Daca emiti vibratiile iubirii, iti vin inapoi evenimente care sa te faca sa retraiesti vibratiile iubirii. Daca emiti vibratiile recunostintei (iti multumesc Doamne ca exist) iti vin inapoi evenimente care sa te faca sa emiti iar vibratiile recunostintei adica vei avea iar pentru ce sa multumesti. Din batrani se spune ca un necaz nu vine niciodata singur. Asta pentru ca vaietandu-te emotii emiti care vor veni inapoi. Dar incearca sa vezi daca o fericire vine cu mai multe fericiri dupa ea! Merita!

Concluzia! Avem pe Dumnezeu in noi. Dumnezeu merita tot ce-i mai bun pe lume si El le poate pe toate. Eu aleg sa-mi fac viata fericita. Legea Atractiei functioneaza si fiecare emotie de fericire si recunostinta pe care aleg s-o traiesc ,,azi” imi va fi adusa ,,maine”. Si asta pentru ca Universul, tot, conspira si structureaza materia pentru a-mi aduce inapoi ce am emis.

E greu? Nu-i usor … dar nu as lua-o inapoi pentru nimic din lume!

P.S. – Stii ca am baiat scriitor? Stii cine este cea mai fericita mama din lume a doi baietii?

Poza carte Gandurile mele

Cartea ,,Gandurile mele” el a scris-o (coautor fratele lui) si daca vrei sa ai in mana o carte cu umor, ganduri despre viata de adolescent si despre viata oamenilor mari … o cauti!self 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Blog, Mesaje. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *