Iar … din nou … calciu!

Concediu !
Sper sa vina si vremea cind voi fi in concediu cit vreau. Calivitienii stiu la ce ma refer.
Prima zi de concediu, a coincis cu prima zi de deschidere a unui tirg, de care mai auzisem dar la care nu reusisem sa ajung. Cum sunt foarte ,,fericita” sa ma trezesc dimineata am ajuns si eu la prinz, bineinteles, dupa ce am baut ..o ,,galeata” de cafea, dupa ce mi-am luat suplimentele care contin minerale si … calciu, dupa ce mi-am umplut geanta cu sacosi (in ideea sa fac si piata – bineinteles ca nu am facut-o), in sfirsit am ajuns la tirg. Fetele erau acolo deja, isi intrasera in mina, imparteau carti de vizita si dadeau detalii celor care le cereau. Masa era plina cu produse. Nu pot sa spun ca i-am dus lipsa unuia anume. Ce poate face uneori CaliVIta? MI-am revazut un coleg, de scoala generala, dupa …nu spun citi ani (citiva, doar), din clasa a 8-a nu-l mai vazusem, Am stat de vorba cu el, am gasit citeva subiecte ,,naturiste” comune si a ramas sa mai luam legatura.
In tot acest timp, un flacon de Strong Bones, statea cuminte pe masa, necerind prea mare atentie.
Intr-un tirziu, a doua zi, mi-am adus aminte de articolele mele referitoare la Calciu. Mi-am adus aminte ca el este SUFLETUL meu, chiar daca uneori ii spun New LIfe sau Liquid Chlorophyll sau Ocean 21 sau Oregano Oil … Mi-a trecut prin fata ochilor puterea pe care mi-a dat-o in toamna cind a trebuit sa scriu un erticol despre el. Mi-am adus aminte ca atunci am facut pentru sufletul meu ce nu crezusem vreodata sa fac. Mi-a trecut prin fata ochilor prietena mea pe care dupa ce s-a inchis programul am luat-o la mine si care ca si in toamna mi-a dat putere. Noi vorbim multe si in foarte multe suntem in aceleasi pareri dar … ,,Dar”, ce cuvint scurt si cit de complicat este uneori. Sunt subiecte pe care nu le aduc mai des in discutie ,,ca sa nu plictisesc” zic eu dar cred ca Lizica ar zice ca tot de ,,teama”. ,,Teama” de a nu trebui sa pun punctul pe ,,i”, … Dupa seara aia am prins puteri. Nu mi-a spus nimic nou, nimic la care sa nu ma fi gindit si eu, numai ca inca o data mi-a arata ca suntem toti oameni si ca unii nu sunt mai viteji ca altii doar pentru ca asa credem noi. Inca odata am realizat ce fericita sunt sa am o asemenea prietena.
Si ca si cum nu era de ajuns, primesc un mesaj in miez de noapte de la cineva careia ii recomansadem …Strong Bones, atitea pastile (i-am explicat in detaliu) pina ii trece durerea. In mesaj imi transmitea ca dupa doua luni de chin, in seara aia a scapat de durere ! Calciu! CALCIU !
Saptamina asta incepuse groaznic, si un Calciu (Strong Bones) m-a facut de doua ori fericita la sfirsitul ei. Cine crede ca exagerez nu-si da seama de cit de minunat te simti cind cineva iti multumeste ca i-ai alinat durerea (chiar numai cu sfaturi – uneori).
Iar … din nou … CALCIU !

19.12.2010

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *