Relatii

11053102_897208436982645_357223232805107638_nCe priveliste frumoasa!

Niste flori superbe, culori care iti mangaie ochiul, flori asezate intr-un fel care nu tine cont de nicio regula si nici nu pare sa strice vreo oranduiala de dinainte stabilita. Un tablou minunat. Si totusi nu-i numai atat.  Florile au intotdeauna un mesaj de trimis indiferent de ce forma, culoare sau noblete sunt. Aici ele sunt puse in valoare de gardul care pare sa vina din alt veac. Fara culoare sau una care nu are nimic din veselia trandafirilor, fara o simetrie a elementelor asa cum ne-am astepta la un gard din secolul nostru si fara sa para a avea viata asa cum trandafirii par sa zambeasca, acest gard este la fel de valoros ca si trandafirii. La inceput nu pare sau singura valoare care pare sa o aiba este acea de sprijin. Imediat ne gandim la sprijin. Asta a ajuns o obsesie in zilele noastre: strijinul in situatiile in care este presupus sa fie pentru ca ,,asa e normal” sau ,,asa trebuie”. Lasand la o parte motivul ruperii relatiilor, motivul intemeierii relatiilor, parcursul lor, par cel putin la fel de fascinante. Asa cum la prima vedere trandafirii par mai valorosi decat amaratele de scanduri prafuite, tot asa in relatii unii parteneri par mai valorosi decat altii. Dintotdeauna intr-o relatie se vede clar ca celalalt este vinovatul pentru necaz sau fericire, dintotdeauna din afara relatiei se vede mult diferit.

Tabloul asta superb oferit de o prietena de pe Facebook, mi-a inseninat seara si ziua in care il privesc. Un gest mic, simplu, facut de cineva cu singurul scop de a face un lucru bun, a reusit. Daca am scapa din cand in cand de presupunerile pe care le facem, cred ca am fi in relatii mult mai sanatoase si frumoase multi dintre noi… eu ma trec in fruntea listei. Unii iau in ras asa zisele prietenii din paginile de socializare, eu nu discut decat privindu-le pe cele care, in cazul de fata, aduc zambete, si e tare frumos.

O alta gasca luata de cele mai multe ori in ras este cea formata de sistemele MLM. Datorita presupunerilor si greselilor facute din nenumarate motive, multi sunt dezinformati, neinformati sau indiferenti. Daca se zice ca ai in jur oamenii care sa reflecte, asemenea unei oglinzi, cine esti, atunci chiar sunt un om fericit. Sponsora mea si coechipiera mea, prietene de suflet, azi mi-au ,,inramat” o poza cu cuvintele ,,om valoros”. Nu mi-au murit laudatorii, nu toate laudele ma surprind placut, dar ziua asta este inca o data mai frumoasa datorita cuvintelor lor. Am cautat in MLM-ul in care sunt, CaliVita, si am gasit numai ce am eu nevoie. Nu stiu care este partea goala a paharului sau gardul gri si prafuit, dar am gasit lucruri valoroase care m-au imbogatit astfel incat sa se spuna despre mine asa ceva.

pahar_plinCa veni vorba despre partea goala a paharului, daca nu ar exista, nu ar mai exista pahare, nu? Nu poti avea pretentia ca toate paharele sa fie pline, cum nu poti avea pretentia ca toate paharele sa fie pline astfel incat atunci cand le misti sa le versi de fiecare data… asa cum fac eu cu cafeaua ori de cate ori ma duc in curte sa o beau. Nu poti  avea pretentia ca toate gardurile sa fie facute din trandafiri pentru ca sigur nu ti s-ar parea util si ar incurca foarte mult lucrurile in afara ca eu cred ca te-ai plictisi. Ai putea spune ca ajung la cuvintele din articolul anterior cu juma’ juma’, dar m-a lasat putin memoria si nu stiu ce am scris acolo si acum am in minte doar relatiile la care visam, pe care le avem si pe care nu le avem din lipsa de actiune. Mereu avem in minte… ,,dar daca spunea…” si ce facem? Imaginam un scenariu in care ar fi fost folosite niste cuvinte, conform unor reguli pe care le consideram drept convenabile, ne indreptam spre televizor, gasim un film care nu ne necesita gandirea si ,,asa a fost sa fie”. Nu ai de unde sa stii cum ar fi fost, cum ar fi, dar sigur este mai comod sa invoci reguli pe care ,,trebuie” sa le respecti.

Nu cred ca trebuie decat sa vrei sa vezi intregul pentru ca sa fii in relatiile pe care le vrei. Daca vei considera gardul ca fiind neimportant in peisaj sau il vei considera ca fiind dator sa sprijine nu te vei bucura niciodata de frumusetea tabloului cu flori. Daca nu vei considera ca jumatatea goala ti se datoreaza pentru ca ,,ai uitat” s-o umpli, sau este de datoria paharului sa fie plin, nu te vei bucura niciodata de licoarea din cealalta jumatate.

Am pomenit de CaliVita, voi pomeni si acum. Gandurile acestea frumoase nu vin mereu pentru ca si ele se hranesc cu emotiile emise anterioar (legea atractiei universale) dar si cu hrana pentru celulele nervoase. Daca omul a fost facut si plasat in univers functioneaza natural, sigur ca dreglarile lui trebuiesc tratate tot natural. Eu am gasit aceste suplimente ca fiind naturale pentru ca ma fac sa ma simt, atunci cand le iau, fericita ca sunt parte din acest univers. De fapt am vrut sa spun ca dupa ,,caderi”, omenesti de altfel, sunt in stare sa ma concentrez, sa gandesc si sa gasesc partile pline ale paharelor, si frumoase si fara obligatii toate gardurile prafuite si asimetrice si neslefuite!

 Iubire in suflet!

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Acasa, Afacere, Blog, Motivatie, Produse. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *