Si totusi … iubirea!

Sa zicem cum spun americanii (am auzit prin filme) ,,am avut si zile mai bune”. Totusi nu pot sa nu mizgalesc cele citeva cuvinte care imi trec prin si pe linga neuronul meu cel vesel (sa-l citez pe baiatul meu). Simbata am fost la sarbatoarea CaliVita. Cine vrea sa auda detalii de genul: super, foarte frumos, excelent, nemaipomenit, etc, sa-mi scrie pe email si-i povestesc cum a fost.
Ce vreau eu sa spun acum, este o idee pe care, se pare, cei mai multi o uita, cei mai multi o ignora, cei mai multi nu stiu sau nu vor sa stie de existenta ei, … cei mai multi nu stiu ce inseamna. Ideea este ca Dumnezeu a facut lumea din iubire, ca ar trebui sa traim in iubire, … cu moartea din iubire nu stiu, eu, cum e …!
Sponsora mea spune ca descopera CaliVita in fiecare zi. Asa este. Eu am in cap de cind descopar CaliVita, IUBIREA ca fir rosu ce traverseaza lumea CaliVita incepind de la ,,idee”,
mergind la produse care sunt fabricate conform principiului vietii (echilibru acid – baza si viata=enzime),
mergind la simplitatea ,,leacurilor” facute din plante care se folosesc de mii de ani (chiar daca tehnologiile sunt de ultima ora, sunt alese tocmai pentru a respecta principiile vietii (echilibru si enzime),
mergind la ,,obligatiile infime” de a consuma cite un produs, fara limita minima de comanda,
mergind la ,,cadourile” care se numesc promotii,
mergind la usurinta cu care ti se pun la dispozitie materiale pentru a te instrui,
mergind la disponibilitatea oamenilor care ,,au reusit” de a te face sa te simti bine linga ei, (nu-i intereseaza pe ce linie esti sau nu am reusit eu sa pun intrebari ,,pe alaturi”),
mergind la … nu am terminat, dar tot firul asta se numeste IUBIRE.

Simbata, presedintele a reluat aceasta tema, dar continuind calatoria firului care se numeste IUBIRE. A zis: ,,sunteti cei mai buni. (Stiam asta.) M-am intrebat insa de ce, cum faceti sa fiti ce-i mai buni?”
Si … cum era firesc, a gasit ca fara IUBIRE nu se poate. A gasit, ca pentru a avea succes in aceasta ,,afacere”, trebuie sa iubesti pe cel de linga tine, pentru ca sa iti pese de el. Nu-l iubesti, nu iti pasa de el, nu ii spui despre CaliVita, nu ai nici tu ,,afacere”. Poate fi ceva mai simplu?
Cineva acum ma va injura, dar nu imi pasa: am citit 10 volume si mai sunt cred tot atitea despre ce inseamna IUBIRE. Nu-i usor s-o intelegi. De fapt cel mai greu este sa traiesti ,,conform” iubirii, sa gindesti ,,conform” iubirii. Cel mai simplu, sti ca esti in afara ei atunci cind esti bolnav, nu esti fericit si implicit viata ta nu este ,,aia” pe care o vrei.
Incepind de la ,,idee” si ajungind pe scena, simbata 6 noiembrie, IUBIREA, ne-a aratat sa fara EA, nimic nu e!
Si pentru ca am uitat de ea o secunda, sau pentru ca e mai comod sa uiti de ea, am si rezultatele pe care le am si … m-am ales si cu ceva ,,virusi” sau alte ,,cauze de boala” cum spun medicii obisnuiti, si m-am ales cu o ,,palma” data de IUBIRE, pentru ca am ignorat-O ,,cum spun eu”.

Pe curind!

08.11.2010

About Luiza-Maria

In Bucuresti cu CaliVita ,,de mână". Sunt cea mai fericită mamă a doi baieții briliante și fericita posesoare a unei familii de invidiat: sora, cumnat și minunați nepoti.
This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *